Antena Căutare

Înaltpreasfințitul Teodosie face din nou o declarație controversată. Ce le spune femeilor care sunt agresate de soți

Arhiepiscopul Tomisului este din nou în atenția publicului după ce a făcut o declarație pe care mulți au considerat-o deplasată: „Nu trebuie să cereți sfaturi nimănui”

Galerie
Înalt Prea Sfințitul Teodosie face din nou o declarație controversată. | Hepta

Arhiepiscopul Tomisului a făcut o nouă declarație controversată care i-a lăsat indignați pe mulți.

Înaltpreasfințitul Teodosie consideră că femeile ar trebui să „facă și după voia soțului” pentru a nu destrăma casnicia.

Citește și: Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut

Iată de ce oamenii au reacționat dur la spusele înaltului prelat!

Articolul continuă după reclamă

Înaltpreasfințitul Teodosie face din nou o declarație controversată

Recent, o credincioasă i-a cerut ajutorul Înaltpreasfințitului Teodosie cu privire la situația pe care o are cu soțul ei, iar acesta nu s-a sfiit să îi răspundă.

Iată ce a întrebat femeia, potrivit digi24.ro .

„Sunt femeie şi sunt căsătorită de doi ani, niciodată nu simt nevoia de a avea relaţii cu soţul meu, iar pe el îl deranjează. Ce putem face pentru a menţine întreagă căsnicia?”

Arhiepiscopul Tomisului i-a explicat femeii ce ar trebui să facă, iar internauții au considerat că este o declarație deplastă.

„Ce să faceţi? Să fiţi şi după voia soţului, nu numai după voia dumneavoastră. V-aţi căsătorit, căsătoria este o cruce. De aceea, cununile pe care le-aţi primit pe cap sunt cununi de mucenici, să faceţi şi voia soţului ca să nu destrămaţi căsnicia” este răspunsul pe care l-a oferit Înaltpreasfințitulteodosie femeii care i-a cerut ajutorul.

Citește și: Tradiții, obiceiuri și superstiții de Rusalii, pe 23 si 24 iunie 2024. Ce nu e bine să faci la sărbătoarea de duminică și luni

„Deși trăim în 2024, Evul Mediu e prezent în societatea Românească prin influența BOR (a doua institutie în care românii au cea mai mare încredere). Majoritatea derapajelor domnului Porcu (n.r. numele real al Arhiepiscopul Tomisului) sau a clerului bisericesc sunt împotriva femeilor. Efectiv, în știre, domnul Porcu spune femeilor să fie de acord cu violul conjugal (el vrea, ea nu vrea, automat, ea trebuie să vrea)” scrie un internaut consternat de situație.

„Teodosie Șpagoveanul, cel urmărit de DNA, ne spune : V-aţi căsătorit, căsătoria este o cruce => Un alt fel de-a spune că femeia trebuie să fie siluită, umilită, bătută, scuipată, împinsă, bruscată, batjocorită (asta pățea Iisus când ”își ducea crucea")

Biserica Ortodoxă Română e ultima instituție europeană care a abolit sclavia, dar, deși suntem în 2024, BOR consideră ca femeia trebuie să fie sclava bărbatului și că trebuie să-l mulțumească, ignorand puternic noțiunea de CONSIMȚĂMÂNT” a mai adăugat acesta.

Bărbatul a continuat, fiind extrem de indignat de ceea ce a transmis Înaltpreasfințitul Teodosie:

„Peste 100 000 cazuri de violență domestică au fost raportate în 2023 (majoritatea femei) dar acum vine ÎPS Teodosie și le spune că de fapt e crucea pe care trebuie să o ducă pentru că s-au căsătorit cu un cretin abuzator. Evident, în perspectiva BOR, divorțul e considerat păcat”

Și alți internauți au fost de acord cu spusele de mai sus:

„Trecuse ceva timp de când nu mai spusese o prostie... era cazul... Mi-e silă!”

„Stai acolo până te omoară, că așa vrea Teodosie ... Femeie, Femei dragi, punct și gata, toleranță zero, nu trebuie să cereți sfaturi nimănui când sunteți agresate, doar voi singure vă puteți ajuta ....”

Citește și: Rugăciune puternică pe care trebuie să o rostești în prima zi de Rusalii. Rugăciunile pentru spor în casă și sănătate în familie

Trupul neînsuflețit al românului luat de viitură în Italia a fost găsit! Autoritățile l-au căutat timp de 3 săptămâni... Noi incendii devastatoare în Grecia. Care sunt noile zone afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x