Antena Căutare

Incendiu cu degajări mari de fum pe Bulevardul Basarabia din Capitală! A fost emis mesaj RO-Alert

Un incendiu masiv a izbucnit în această după-amiază în Capitală, la o locuință de pe Bulevardul Basarabia din București, în zona Stadionului Național. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert.

Galerie
Incendiu cu degajări mari de fum pe Bulevardul Basarabia din Capitală! A fost emis mesaj RO-Alert | Captură ObservatorNews

Din primele informații, ar fi vorba despre o casă părăsită situată pe Bulevardul Basarabia din Sector 3. Locuitorii din zonă sunt cei care au sunat la 112 pentru a anunța incendiul.

Citește și: Descoperirea incredibilă făcută de un pompier din Bistrița-Năsăud. Cum a putut găsi o icoană a Maicii Domnului, după un incendiu

Incendiu puternic pe Bulevardul Basarabia din București

La scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii, care intervin cu șapte autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD, potrivit Antena 3 CNN și b365.ro.

Articolul continuă după reclamă

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaș Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei. La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj RO-Alert pentru avertizarea populației. Până în momentul de față nu au fost identificate victime. Au fost alertate șapte autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD. În momentul de față, incendiul este localizat”, au transmis autoritățile, potrivit surselor citate mai sus.

De asemenea, localnicii din zonă au primit și un mesaj RO-Alert.

„RO-Alert: Alertă maximă INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la clădire civilă- zona Bulevardul Basarabia. Ocoliți/ vitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități”, este mesajul RO-Alert transmis de autorități.

Potrivit informațiilor furnizate de b365.ro, Societatea de Transport București transmite că linia de tramvai 40 a fost blocată timp de 20 de minute pe Bulevardul Basarabia, pe ambele sensuri, din cauza incendiului din zonă.

„Linia 40 a fost blocată 20 de minute pe Bd. Basarabia, între Șos. Mihai Bravu și Bd. Chișinău, pe ambele sensuri. Cauza: incendiu în zonă (15:55-16:15)”

AICI IMAGINI:

Citește și: IKEA retrage de urgență de la vânzare două modele de baterii externe. Riscul de incendiu este mare

Prețurile la chirie au explodat. Cât trebuie să plătească un student pentru a sta în chirie sau la cămin în noul an univ... O femeie a aflat că va primi o pensie în valoare de 1 leu după recalculare. Vârstnica a crezut că face infarct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x