Antena Căutare

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă! Ce mesaj romantic i-a transmis prezentatoarea TV soțului ei

Imagini rare cu Irina și Răzvan Fodor de la nuntă! Cei doi au împlinit 14 ani de căsnicie!

Galerie
Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă! | Instagram

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă, iar cu această ocazie prezentatoarea TV a publicat un mesaj de-a dreptul emoționant.

Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România, iar fanii le sunt alături în fiecare zi în mediul online, surprinzându-i cu multe aprecieri și comentarii.

Citește și: Cum s-au fotografiat Irina și Răzvan Fodor în piscină. Cei doi au petrecut o vacanță de excepție în Toscana

Iată ce cuvinte pline de însemnătate i-a transmis Irina, soțului ei Răzvan Fodor!

Articolul continuă după reclamă

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă!

Prezentatoarea Asia Express nu și-a mai stăpânit sentimentele și a scris tot ce a simțit cu privire la relația dintre ea și soțul ei pe pagina sa de Instagram.

Fiind un motiv uriaș de sărbătoare și de bucurie, Irina Fodor a publicat în mediul online o serie de fotografii pe care cei doi le-au făcut de-a lungul întregii relații alături de un mesaj plin de însemnătate.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!! @razvan_fodor”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

Iată și imaginile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajele de la mulți ani au curs în comentarii, drept dovadă cât de apreciați sunt cei doi!

„La muuulți ani fericiți împreună, cu sănătate și binecuvântare !🍾🥂❤️”

„Sunteți minunati! Sacul cu petrecut! Perfecți împreună! Și știu ca asa veți rămâne pana la adânci bătrâneți! 🥂”

„Vă doresc cât mai mulți ani fericiți împreună și să îmbătrâniți frumos unul lângă celălalt alături de fetița voastră!❤️” sunt doar câteva dintre urările primite.

Citește și: Răzvan Fodor, imagine rară cu mama lui. Cum a surprins-o pe aceasta alături de Irina Fodor: „Irina și soacra ei”

Deși au parte de momente grele atunci când Irina este plecată la mii de kilometri distanță pentru filmările Asia Express, relația lor pare de neclintit și din ce în ce mai frumoasă.

Cei doi se bucură de o relație de 15 ani și de 14 ani de căsnicie, dar și de o fiică care le seamănă perfect în vârstă de 13 ani, scrie Spy News .

Deși prezentatoarea TV a lipist 2 luni de acasă și a ratat aniversarea de 13 ani a fiicei sale, acum se bucură că sunt împreună și vizionează fiecare episod al emisiunii cu mare nerăbdare.

Răzvan Fodor a recunoscut că se topește de dor de fiecare dată când soția lui pleacă de acasă, unele dintre cele mai grele momente fiind acestea.

Citește și: Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”

Marcel Ciolacu a dezvăluit ce medie a obținut la Bacalaureat. Nici cu nota de la licență nu s-a abținut... Se închide parcarea din fața Aeroportului Henri Coandă. Unde își vor putea lăsa mașinile cei care pleacă din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x