Antena Căutare

Patrocle a fost văzut pentru prima dată la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasă poză din lume”

Un anunț făcut în această dimineață i-a bucurat pe cei care l-au căutat zi și noapte pe micuțul Patrocle fără încetare. Acesta a fost văzut într-o zonă a capitalei alături de alți doi căței care au avut grijă de el până în prezent. Deși a fost văzut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

Colaj Patrocle
Patrocle a fost văzut pentru prima dată la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasă poză din lume” | Facebook

În data de 17 martie 2024, cățelul Patrocle s-a pierdut în București și, deși au apărut mai multe informații cu privire la locurile pe care le-ar frecventa, acesta nu a fost găsit până în prezent.

Cu toate acestea, Alexandra Pașca, cea care l-a salvat pe Patrocle dintr-o pădure în urmă cu 4 luni, a făcut o postare prin care i-a anunțat pe toți cei interesați că micuțul a fost fotografiat de cineva alături de alți doi câini.

Iată ce a transmis aceasta în mediul online și cum dorește să îi salveze și pe ceilalți doi căței din stradă.

Citește și: Recompensa pentru cel care îl găsește pe Patrocle a crescut la 4000 de lei. O asociație cunoscută s-a implicat pentru a mări suma

Patrocle, văzut la 17 zile distanță de la dispariție

O veste extrem de bună, atât pentru cea care s-a ocupat de salvarea micuțului în urmă cu 4 luni, dar și pentru cel care l-a adoptat pe micuț, a venit în decursul acestei zile.

Patrocle a fost văzut pentru prima dată alături de alți doi căței într-o zonă a Bucureștiului, și, deși a fost fotografiat, persoana care l-a văzut a ținut cont de sfaturile stăpânilor și nu l-a prins pentru a nu-l speria și mai tare.

Recomandarea de a fi doar fotografiat a fost respectată, iar în urmă cu puțin timp o echipă organizată a plecat în căutarea micuțului din nou pentru că atunci când au ajuns la fața locului micuțul nu a mai fost găsit, din păcate. Iată ce mesaj a transmis prima stăpână a lui Patrocle.

„Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasă poză din lume: Patrocleeeeeeee

<<Și nu am menționat dar nu mă interesează nici o recompensă. Vreau doar să îl găsiți>>

Oamenii sunt în drum spre el, poza este de dimineață, măcar știm zona în care se plimbă cu alți doi căței.

Nu întrebați nimic acum, bucurați-vă cei care vă puteți bucura. Revin după ce e prins și luat în brațe.

E Patrocle

P.S. Anunț zona dacă nu se reușește prinderea lui pana mai spre seară. Vă dați seama ce ar fi acum acolo dacă ziceam și zona? Mai tare s-ar speria și ar fugi din nou. Cei de la postare, oamenii lui Patrocle, au intenții bune și vor să ajute. În schimb postarea este publică și o vede oricine, oricine care l-ar alerga doar pentru recompensă. Pentru siguranța lui, prefer să o facem în liniște, am anunțat doar că e viu, este văzut, este el. Doar să vă bucurați. Întrebările, răspunsurile, dezbaterile - după ce el e bine.

Dacă e nevoie sa fie iar căutat de mai mulți oameni, țin cont ca ne sunteți aici, o să anunț. Mulțumesc!” este primul mesajul transmis astăzi de Alexandra Pașca, cea care l-a salvat pe micuț în urmă cu 4 luni dintr-o pădure din Sălaj.

Citește și: Patrocle, cățelul dispărut pe care îl caută zeci de bucureșteni. Unde a fost văzut ultima oară

După ce acest anunț s-a mediatizat, mai multe persoane și-au insușit postarea și au adăugat un număr de telefon pentru a putea fi sunați, număr care nu aparține nici Alexandrei, dar nici adoptatorului. Aceste persoane fac acest lucru pentru a-l prinde pe Patrocle și pentru a se da drept cei care l-au găsit pe micuț pentru a lua recompensa care a ajuns la 5 000 de lei între timp.

Alexandra intenționează ca cei doi căței care au fost văzuți alături de Patrocle să fie salvați din stradă și să le găsească adoptatori potriviți.

„Mă ajută cineva, vă rog, din București, după ce e găsit și luat Pateocle, să țină acești câini până ajungem noi la București? Sau dacă cineva îi tot adoptă direct… Asta e și intenția mea, să le găsesc oameni cărora să le povestească cum au stat ei lângă cel mai căutat cățel din lume.

Au avut grijă de Patrocle, sunt cățeii lângă care se plimba dimineață. Am înțeles că e o cățelușă - cea maro și mai mică, celălalt e băiețel. Cățelușa e în călduri, probabil masculul se ține după ea. Patrocle era maxim cu ținutul lumânării, că el e castrat.

Nu doar pentru asta, dar măcar pentru asta merită și ei ca viața lor în stradă să se oprească și să înceapă cea cu om și casă.

Vă rog.

Oricare din variante ajută.

P.S. Echipa a ajuns la locul si lângă cățeii de dimineața, Patrocle nu era și acum cu ei. Încă este căutat, cel mai probabil e prin apropiere.

Revin cu noutăți când am.” a mai adăugat aceasta.

Citește și: Doi munitori din București, eroi pentru șapte pui de câine. Cum au reușit să îi salveze de sub un container de pe șantier

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x