Antena Căutare

Principalele motive pentru care nu se pot vinde anumite case sau apartamente în România

În prezent, în România numărul tranzacţiilor imobiliare este în scădere, dar cu toate acestea în marile oraşe se construiesc zeci de ansambluri rezidențiale. Întrebarea care stă pe buzele tuturor, este, însă, de ce se vând atât de greu sau chiar deloc apartamentele sau casele în această perioadă.

Imagine cu un bloc rezidențial. Galerie
Principalele motive pentru care nu se pot vinde anumite case sau apartamente în România. | Shutterstock

În ciuda faptului că în perioada imediat următoare pandemiei de coronavirus mulţi români au decis să renunţe la viaţa de la bloc pentru a se muta la casă, în momentul de față cererea a scăzut drastic conform specialiștilor.

Totodată, experții susţin că în România numărul tranzacţiilor imobiliare este plină scădere, dar că cele care rămân căutate sunt, în continuare, oraşele mari.

Printre cele mai căutate zone se regăsesc următoarele: Bucureşti, Ilfov, Braşov sau Cluj, în timp ce judeţele Teleorman, Olt şi Covasna, nu stârnesc deloc interesul românilor.

Citește și: Cât a ajuns să coste un apartament de 16 mp în Cluj. Suma nu este deloc mică

Observator News a selectat câteva motive pentru care apartamentele sau casele nu se mai vând în această perioadă.

Unul dintre acestea este reprezentat de faptul că prețutile cerute sunt posibil mult prea mari în raport cu zona în care imobilul este situat și cu ceea ce are de oferit.

Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile aici.

Cum arată un cărucior de cumpărături cu produse în valoare de 200 de lei. Ce mai poţi cumpăra cu această sumă la finalul... Cât curent poate consuma instalația de brad. Ce trebuie să știe românii care lasă instalația în priză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x