Antena Căutare

Cât a ajuns să coste un apartament de 16 mp în Cluj. Suma nu este deloc mică

Unele anunțuri de vânzare sau de închieriere, când vine vorba de apartamente sau garsoniere, au reușit, de multe ori, să stârnească amuzament, revoltă sau chiar să-i împartă pe internauți în două tabere.

apartament cluj
Cât a ajuns să coste un apartament de 16 mp în Cluj. Suma nu este deloc mică | Profimedia

Este și cazul unui apartament din Cluj, de 16 mp, care nu se vinde tocmai la un preț accesibil.

Citește și: Cât costă chiria pentru un apartament dintr-un complex de lux de lângă București. Chiriașii plătesc bani grei pentru 3 camere

Cât a ajuns să coste un apartament de 16 mp în Cluj. Suma nu este deloc mică

Apartamentul se referă la un dormitor, un living, bucătărie și baie. Conform Evz.ro, imobilul se află în centrul orajului, iar prețul de vânzare este de 29.000 de euro.

„Oferim spre vanzare apartament cu 1 camera in zona Ultracentrala, zona P-ta Unirii. Se vinde mobilat și utilat complet cu tot ce este necesar, așa cum este prezentat in poze. Compartimentarea este dispusa astfel: bucătărie la parter,iar la etaj, cameră cu zona etajata de dormit si baie.

Apartamentul este renovat integral, instalație electrică, instalație sanitară, parchet, gresie, faianță, ușă metalică si geamuri termopan. Acesta dispune de o pivnita generoasa inclus in pret. Este ideal pentru investitie, fiind situat aproape de toate punctele de interes”, a menționat agentul imobiliar.

Citește și: Imagini în premieră cu locuința în care se vor muta Maria și Antonio de la Mireasa. Cum arată apartamentul

Într-un alt anunț, o garsonieră de 11 mp se închiriază cu 200 de euro, mai citează sursa menționată anterior.

„Propunem spre închiriere garsonieră de 11 mp, Cartier Gheorgheni, localizată pe strada Zambilei, Complet mobilată și utilată. Compusă din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie. Aproape de mijloace de transport în comun.

Aproape de magazine alimentare. Acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni, Etc.).Nivel: Etaj 4 / 4. Parcare: posibilitate in zonă. Preț: 200 euro”, scrie agenția imobiliară în anunț.

Internauții au lăsat mai multe comentarii ironice la adresa anunțului: „S-a asfixiat chiriașa?”, „Dacă ai scăpat pe jos bolul cu cereale trebuie să faci curat peste tot”, „O lumânare este suficientă pentru iluminarea vizuinii”, „Dacă intră un hoț în această garsonieră o să creadă că deja a ajuns în celulă!”, „Perfectă dacă urăști să ai musafiri”, „Acel moment când cu degetul mic de la un picior poți să aprinzi becul, deschizi geamul, pornești mașina de spălat, tragi apa la baie”, au scris cel mai mulți dintre urmăritori, mai anunță Evz.ro.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Medicii i-au prescris medicamente, însă nu se aștepta să i schimbe complet înfățișarea. Cum a ajuns să-și piardă toți di... Un bătrân a uitat o sacoșă cu 40.000 de euro într-un taxi. Ce a făcut taximetristul când a realizat ce are în portbagaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x