Antena Căutare

Reacția unui român a devenit virală după ce a văzut terasele goale din Germania „în plin Euro”. Ce așteptări avea de fapt bărbatul

Stilul de viață pe care îl au nemții l-a surprins într-un mod mai puțin plăcut pe bărbat: „În plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea să intre în casă?”

Român în Germania
Reacția unui român a devenit virală după ce a văzut terasele goale din Germania „în plin Euro”. Ce așteptări avea de fapt bărbatul | Tik Tok

Un suporter român a devenit viral după ce a publicat în mediul online o filmare în care le-a arătat conaționalilor săi cât de goale sunt terasele din Germania „în plin Euro”.

Citește și: Ce bacșiș uriaș a putut să primească un ospătar român, angajat la un restaurant în SUA: „Am bătut recordul restaurantului”

Iată de ce a fost luat prin surprindere și ce așteptări avea bărbatul!

Român devenit viral după ce a rămas uimit de terasele goale din Germania „în plin Euro”

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a mers în Germania pentru a susține echipa națională a țării noastre la EURO 2024, însă nu s-a așteptat la o astfel de atitudine din partea locuitorilor țării chiar și în timpul unor astfel de evenimente de o asemenea grandoare.

În videoclip, românul a făcut câteva observații despre țara care a găzduit meciurile, iar internauții, de asemenea, nu s-au abținut nici ei din comentarii.

„Cum bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea să intre în casă, mă? Deci, țară mai urâtă ca asta, eu n-am văzut toată viața mea.

Deci, la ora 9 toate terasele sunt goale, în plin Euro. De ce n-ai cum… Vă zic, mie nu-mi place țara asta, nici n-aș da plaiurile românești și Bucureștiul pe niciun Munchen sau Berlin sau oricare alt oraș de aici.

Sunt mândru că sunt român și nu aș da niciodată România pe Germania, chiar dacă au infrastructură, chiar dacă sunt mai organizați”, a povestit suporterul român pe platforma de Tik Tok.

Surprinzător pentru el a fost faptul că germanii nu sărbătoresc evenimentele importante ale lumii, la ora 21 deja terasele fiind goale, iar străzile pustii.

Citește și: Cum a reacționat un turist venit în vacanță în România, când s-a trezit în mijlocul unei pajiști pline cu vaci: „Aceea e furioasă”

Stilul de viață pe care îl au nemții l-a surprins într-un mod mai puțin plăcut pe bărbat, acesta susținând că românii se distrează mult mai bine.

„Sunt reci și moi și nu-și trăiesc viața. Noi românii suntem latini, ne trăim viața așa cum suntem. Mi s-a părut incredibil. Adică, nu știu, parcă eu am o altfel de adrenalină față de ce trăiești aici, în Germania. Aici nu ai, bă, nimica, bă. Acest video a fost așa, o încercare de stand-up, dar România… Te iubesc!”, a mai adăugat tânărul.

Iată videoclipul!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții au reacționat imediat împărțindu-se în două tabere:

„ieri la muncă meciul Germania - Ungaria. Când a dat Germania gol nu a sărit niciunul de pe scaune. Stăteam și mă minunam.... 🤔🤔🤔 Nu au emoțiile noastre frumoase”

„Germania e sobră și sinistră”

„normal, doar ești în Germania, nu contează că ești în plin euro, oamenii merg la muncă, seara se pun la somn, asta este Germania”

„pt ca lucrează a doua zi👍” sunt doar câteva dintre comentariile contradictorii.

Citește și: Cum a reacționat un străin după ce a vizitat Iașiul: „Am explorat o mulțime de locuri, dar niciunul nu e ca România”

O nouă lege dată spre promulgare! Țigările și alcoolul, cumpărate doar cu buletinul. Ce amendă riscă vânzătorii... Rovinieta poate fi cumpărată și de pe Ghișeul.ro. De când este valabilă noua măsură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x