Antena Căutare

Cum a reacționat un străin după ce a vizitat Iașiul: „Am explorat o mulțime de locuri, dar niciunul nu e ca România”

Un turist străin a rămas complet impresionat de țara noastră. Deși a mai fost în România de 5 ori, tânărul nu auzise încă de Iași!

Christian Grossi, uimit de Iași
Cum a reacționat un străin după ce a vizitat Iașiul | Instagram @Christian Grossi

Un turist impresionat cu adevărat de România a împărtășit în mediul online cât de mult i-a plăcut la noi în țară, mai ales după ce a vizitat Iașiul.

Tânărul a publicat un videoclip unde a vorbit despre toate aspectele care l-au lăsat surprins plăcut, și de care la el în țară nu prea are parte.

Citește și: Ce a spus un turist străin după ce a vizitat pentru prima oară un sat din Hunedoara. Reacția lui s-a viralizat imediat

Iată cum a reacționat străinul!

Articolul continuă după reclamă

Ce l-a uimit pe străin după ce a vizitat Iașiul

Christian Grossi este un creatorde conținut extrem de popular în mediul online, atât pe Tik Tok, cât și pe Instagram, datorită sfaturilor de călătorie și poveștilor de viață pe care le relatează pe conturile sale aproape zilnic.

Tânărul, născut în Statele Unite ale Americii, este pasionat de călătorii, mai ales în Europa, continent care i-a câștigat inima cu adevărat.

Christian a mai fost în România de 5 ori, dar se pare că țara noastră continuă să îl surprindă încă.

Iată ce a postat pe pagina sa de Instagram!

„Nu înțeleg de ce nu vine nimeni aici. Am explorat o mulțime de țări și o mulțime de locuri, dar niciunul nu e ca România, iar partea nebunească este că de fiecare dată când vin aici găsesc orașe noi, este a 5-a oară în România și nu auzisem niciodată de Iași, nimeni nu vorbește despre acest oraș, nimeni nu îl recomandă, nimic, dar îți vine să crezi în acest loc?

Cea mai mare diferență cu privire la motivul pentru care nu aș locui într-un oraș din SUA este asta, zonele de mers pe jos, în Europa sunt atât de multe orașe pentru pietoni, iar asta îți schimbă întreaga experiență.

Dar acestea fiind spuse, ai veni vreodată în acest oraș românesc?” a scris Christian Grossi la descrierea postării!

Citește și: Cum a reacționat un turist venit în vacanță în România, când s-a trezit în mijlocul unei pajiști pline cu vaci: „Aceea e furioasă”

Iată filmarea!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmăritorii săi, de asemenea, au rămas impresionați de ce le-a arătat Christian în videoclip și au reacționat imediat în secțiunea de comentarii:

„Datorită ție România este acum pe lista mea de țări europene de vizitat”.

„România este unul dintre cele mai minunate locuri în care am fost vreodată. București și Sibiu sunt la nivel de top”

„În Iași mi-am lăsat o parte din inimă. Am studiat acolo pentru un an și m-am îndrăgistit de acest oraș imediat. Locuri frumoase cu oameni frumoși și ca italian, m-am simțit ca acasă acolo. România este un diamant în Estul Europei 🇷🇴♥️”

„Arhitectura este așa frumoasă acolo. Mi-am trăit jumătate din copilărie în Europa, dar în State după. Este chiar trist că avem în mare parte structuri de tip boxă. Îmi place să vizitez clădirile capitalei statului și multe dintre vechile clădiri sunt frumoase. Când am învâțat istoria felului în care clădirile sunt construite, mi-a fost clar faptul că astăzi costurile de construire ar fi astronomice pentru a construi așa structuri grandioase.

Multe dintre ele au fost construite manual și fără reguli de siguranță și tocmai de aceea a fost mult mai ieftin. Una dintre capitale finalizată în 1903 pentru 3 200 588.92 de dolari ar costa astăzi 101 535 935.00 de dolari.

Asta nu ar include costurile de adaos de construcție de astăzi. Foarte fascinant este că oamenii că oamenii au construsit totul fără tehnologia pe care o avem astăzi, dar sunt bucuros că acum se construiește cu mai multe măsuri de siguranță” sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Citește și: „Hoție pe față” Cât a plătit un turist român pentru un kebap în Marele Bazar din Istanbul. Cum au reacționat internauții

Ce au putut să găsească vecinii în scara blocului: „O fi vreo Cenușăreasa? În loc să își uite pantoful și-a uitat toată ... Suporterii români au sărbătorit calificarea istorică a României în optimile EURO 2024! Imagini din toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x