Antena Căutare

Românii trag un semnal de alarmă cu privire la stațiile de alimentare din Bulgaria. Șoferii ar fi alimentat benzină îndoită cu apă

Problemele ar fi început să apară imediat după alimentare. Iată de ce cred românii că benzina ar fi putut fi îndoită cu apă!

Pompe de alimentare din Bulgaria Galerie
Românii trag un semnal de alarmă cu privire la stațiile de alimentare din Bulgaria. Șoferii ar fi alimentat benzină îndoită cu apă | profimediaimages.ro / Shutterstock

Mai mulți români au dezvăluit problemele cu care se confruntă atunci când merg în Bulgaria sau în țările care necesită tranzitarea țării și alimentează la stațiile de alimentare de acolo.

Problemele au fost expuse în mediul online într-un grup de Faceook numit „Forum Thassos”, unde un turist român a povestit că și-ar fi alimentat mașina cu benzină îndoită cu apă.

Citește și: Cât a ajuns să coste o vacanță în Bulgaria, Grecia sau Turcia în 2024. Suma pe care trebuie să o plătească o familie cu un copil

Iată ce susține bărbatul și ce alte probleme au ieșit la iveală din partea celorlați paticipanți ai grupului!

Articolul continuă după reclamă

Șoferii ar fi alimentat benzină îndoită cu apă

„Atenție la benzinăria Shell până în Makaza... apă în benzină... s-a aprins martorul check-în.... apă în benzină... . Am alimentat și 3 mașini cu motorină deocamdată nimic.... la benzină martorul aprins... Așa că feriți-vă de Shell până în Makaza 30 - 40 km..... cel puțin la benzină.

Și anul trecut s-a scris... păcat...... poza de vineri noapte din benzinărie...”, a povestit bărbatul potrivit adevarul.ro, pe grupul de Facebook.

Postarea ar fi strâns rapid mai multe reacții, unde oamenii s-au împărțit în două tabere.

În timp ce un alt internaut a dezvăluit că a pățit fix la fel în cadrul benzinăriilor din Bulgaria, alții au susținut că există posibilitatea ca problema să fie pe partea electrică.

„Niciodată nu alimentez la mai puțin de 100 kilometri de vamă. Oriunde aș fi, m-am fript, mai ales, la bulgari cu motorină”, a scris internautul aflat în aceeași situație.

„Check engine nu se aprinde când este apă în combustibil, ci este un avertisment în general pe parte electrică. După diagnoză stabilești care este cauza... bobina inducție, bujii, senzori etc.! Baftă!” a menționat un membru al grupului care consideră că problema nu ar fi de la benzină „îndoită cu apă”.

„Și cum ați dedus că e apă în benzină? Că check engine nu se aprinde de la asta… Vă dați seama câte mașini erau oprite pe dreapta dacă chiar se întâmpla asta, sau la altele merge și cu apă?” sunt doar două comentarii în acest sens.

Citește și: Val de scumpiri în rândul carburanților. Începând cu 1 iulie românii vor plăti mai mult pentru un plin de motorină sau benzină

„Ai tu o problemă la mașină, nu are nici o treabă Check - in Engine, sunt multe cauze de la care se poate aprinde, fă o testare și vezi ce problemă ai, dacă avea apă nu mai plecai tu de acolo decât împins” a mai comentat un șofer care a și primit un răspuns de la românul ce susține că benzina a fost îndoită cu apă.

„vb după testare. Becul s-a aprins după alimentare. Acum pus aditiv, făcut plin cu benzina 100 și s-a stins” a fost răspunsul acestuia.

Pentru un moment, situația nu a fost comentată de oficiali, iar ceea ce susține bărbatul nu a fost demonstrat.

Cu toate acestea, recomandările sunt ca șoferii să alimenteze întotdeuana din locuri sigure și de încredere!

Citește și: Cum se folosește de fapt butonul de recirculare a aerului conditionat la mașină! Majoritatea șoferilor nu știu cum funcționează

Evaluarea Națională 2024 | Peste 7000 de elevi au lipsit de la proba scrisă la Limba și literatura română... Decizia Louis Vuitton după campania „Give Credit”. Ce se întâmplă cu hainele inspirate din folclor, chiar de Ziua Univer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x