Antena Căutare

Țara în care ar trebui să locuești în funcție de data la care te-ai născut. Numerologia te poate inspira

În numerologie, fiecare număr are o vibrație și o semnificație unică care pot influența alegerile și experiențele de viață. Iată unde ar trebui să locuiești în funcție de data ta de naștere!

Porto Cervo și un simbol mov al numerologiei Galerie
Țara în care ar trebui să locuești în funcție de data la care te-ai născut. | Shutterstock.com

În cazul în care te-ai gândit să te muți din țară, însă nu știi în ce direcție să o iei, numerologia este sursa de la care te poți inspira fără să dai greș.

Citește și: Numerologul Corina Stratulat ne spune când apar perioadele dificile în cuplu în funcție de data nașterii. Cum gestionăm situațiile

Iată unde ar trebui să locuiești în funcție de data ta de naștere!

Țara în care ar trebui să locuești în funcție de data la care te-ai născut

Articolul continuă după reclamă

Numerologia se focusează pe studierea relației dintre numere și evenimentele care au loc în viața oamenilor, în acest caz totul bazându-se doar pe energiile universului.

În numerologie se spune că fiecare om aparține unui anumit loc din întreaga lume în funcție de data nașterii, iar miciile detalii fac diferența.

Fiecare dintre noi avem trăsături și particularități diferite, iar aceste aspecte contează mai mult decât am crede.

Oamenii vibrează atât cu obiecte, cu alți oameni, dar și cu locurile pe care le-au vizitat sau pe care le vor vizita de-a lungul timpului.

Atunci când vine vorba despre o locație, numerologia indică faptul că poate apărea o senzație familiară sau sentimentul de aparținere la locul respectiv.

Data nașterii tale poate să determine țara în care ar trebui să locuiești, acolo putând să devii o persoană cu multe bucurii și reușite.

Citește și: Care sunt momentele favorabile pentru a începe o afacere, în funcție de data nașterii. Numerologul Corina Stratulat oferă detalii

În numerologie sunt menționate 12 țări, iar fiecare dată de naștere este marcată cu țara în care ar trebui să locuiești. Cu toate acestea, este important să știi că setul de credințe se concentrează pe vibrațiile oamenilor și pe numere, iar rezultatul este unul general pentru toți oamenii, fapt pentru care nu trebuie să uiți niciodată să îți asculți intuiția.

Iată exemplele bazate pe numerologie, potrivit Click.ro.

  • 21 martie - 19 aprilie: Spania
  • 20 aprilie - 20 mai: Italia
  • 21 mai - 20 iunie: Franța
  • 21 iunie - 22 iulie: Canada
  • 23 iulie - 22 august: Australia
  • 23 august - 22 septembrie: Elveția
  • 23 septembrie - 22 octombrie: Danemarca
  • 23 octombrie - 21 noiembrie: Japonia
  • 22 noiembrie - 21 decembrie: Noua Zeelandă
  • 22 decembrie - 19 ianuarie: Turkmenistan
  • 20 ianuarie - 18 februarie: Suedia
  • 19 februarie - 20 martie: Brazilia

Atunci când oamenii sunt lipsiți de inspirație, numerologia poate fi o sursă eficientă în rezolvarea diferitelor situații.

Numerologia studiază atât semnificația numerelor, cât și impactul lor asupra vieții și personalității unui om. Data nașterii este unul dintre cele mai importante elemente din numerologie, fiind asociate în mod direct informații despre trăsături și destinul unei persoane.

În această practică, fiecare număr are semnificații diferite și poate oferi indicii despre personalitatea și direcția vieții unei persoane. Este important să ai în vedere că numerologia este o practică unde interpretările pot varia în funcție de numerolog.

Citește și: Zodiile cu succes fenomenal pe plan profesional în luna iunie 2024. Astrele și-au ales semnele zodiacale favorite

Un taximetrist român s-a prefăcut femeie pentru a păcăli doi bărbați. Ce a urmat după ce a obținut suma de 25 000 de eur... Un român care s-a trezit cu un plămân extirpat „din greșeală” a câștigat în instanță despăgubiri de 150 000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x