Antena Căutare

Care sunt momentele favorabile pentru a începe o afacere, în funcție de data nașterii. Numerologul Corina Stratulat oferă detalii

Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre momentele favorabile pentru a începe o afacere, în funcție de data nașterii.

poza cu fundal albastru si niste numere de la 1 la 9 cu alb Galerie
Pentru a afla care sunt momentele favorabile pentru a porni o afacere te poți folosi de data de naștere ca să afli cifra destinului, care te va ghida și îți va oferi mai multe informații despre momentul oportun. | Shutterstock

Pentru a afla care sunt momentele favorabile pentru a porni o afacere te poți folosi de data de naștere ca să afli cifra destinului, care te va ghida și îți va oferi mai multe informații despre momentul oportun.

Înainte de a deschide o afacere, trebuie să ne asigurăm că avem abilitățile necesare pentru a ne dezvolta ca antreprenor. Sunt esențiale abilitățile de comunicare, de strategie și de conducere pentru a putea pune bazele unei afaceri.

Momentele favorabile pentru a începe o afacere, în funcție de vibrația interioară

Tot mai mulți manageri, mai ales când e vorba de asocieri sau de recrutarea de echipe, apelează la numerologie pentru a se asigura că fac alegerile potrivite.

Citește și: Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

Din nefericire, foarte mulți antreprenori se grăbesc și nu așteaptă să învețe niște lucruri de bază înainte de a deschide afacerea la care visează.

E important să avem resursele financiare potrivite, dar și momentul oportun. În acest context este foarte importantă motivația persoanei în cauză de a porni o afacere pe cont propriu.

În numerologie se folosește ciclul de 9 ani și vedem care sunt vârstele la care pot pune în practică ideile de business.

Persoanele cu vârstele 18, 27, 36, 54, 63 ani

Dacă aveți gânduri de a pune bazele unei afaceri la 18, 27, 36, 54 sau 63 ani, sunteți pe vibrația 1 la aceste vârste. Vibrația 1 ne ajută să pornim în ceva nou, să ne asumăm un nou început. Universul ne susține cel puțin pe următorii 9 ani și suntem mai curajoși. Energia asta ajută la început de business.

Citește și: Care este drumul vieții tale, în funcție de data nașterii. Descoperă care este numărul destinului tău și ce te așteaptă

Mai există și momente în viețile noastre în care vrem o schimbare sau vrem să ne eliberăm de ceva, ca în contextul când trecem de la poziția de angajat la cea de antreprenor.

Persoanele cu vârstele 22, 31, 40, 49, 58 ani

Pentru această perioadă din viață, vârstele potrivite pentru schimbare și deschiderea unei afaceri sunt 22, 31, 40, 49 și 58 ani. La aceste vârste suntem pe vibrația 5 e momentul foarte bun pentru a face o schimbare radicală și pentru a risca.

La aceste vârste reușim să fim mult mai agili și putem pune mai multă pasiune în viețile noastre. Până la aceste vârste s-au strâns multe experiențe formatoare care pot ajuta în viitor și avem și resurse.

Citește și: Previziuni numerologice pentru 2024, în funcție de zodie. Zilele norocoase vs. zilele cu ghinion din acest an pentru fiecare nativ

Oamenii care s-au dezvoltat foarte bine ca angajați sunt cei care au vibrația 4 și 6. Cei cu vibrația 9 sunt idealiști și creativi. Oamenii cu viziune și strategie, care înțeleg bine masele, sunt cei care au vibrația 8.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x