Antena Căutare

Un bărbat a ales să-și spioneze soția și a reușit să se îmbogățească. Cum a câștigat o sumă de aproape 2 milioane de dolari

Un bărbat a fost acuzat de tranzacționare privilegiată de acțiuni în Statele Unite ale Americii după ce și-a spionat soția care era angajată a companiei petroliere BP. Iată ce s-a întâmplat cu soțul femeii după ce a aflat informații confidențiale ale companiei.

Imagine cu un bărbat în vârstă Galerie
Un bărbat a ales să-și spioneze soția și a reușit să se îmbogățească. | Shutterstock

Tyler Loudon, un bărbat din Houston, Texas, Statele Unite ale Americii a fost acuzat de Comisia pentru Valori Mobiliare pentru că ar fi făcut profituri ilegale în valoarea de 1,76 milioane de dolari după ce a reușit să își spioneze soția.

Iată cum a fost posibil acest lucru și prin ce metodă ingenioasă a reușit să obțină suma respectivă.

Citește și: Un bărbat se simțea rău din cauza unui miros care ieșea din pereții casei. Ce a descoperit după ce a făcut o gaură în perete

Un bărbat a ales să-și spioneze soția și a reușit să se îmbogățească

Tyler Loudon a decis la un moment dat să își spioneze soția care lucra la compania petrolieră BP din Statele Unite ale Americii, dar nu s-ar fi gândit niciodată că lucrurile vor evolua atât de rapid și vor ajunge atât de departe.

După ce s-a aflat de acțiunea bărbatului, acesta a fost acuzat de tranzacționare privilegiată de acțiuni în Statele Unite ale Americii, autoritățile de reglementare susținând faptul că Loudon a ascultat o serie de conversații ale soției sale în care se vorbea despre preluarea Travel Centers of America de către BP, în urma cărora bărbatul ar fi decis să cumpere acțiuni la această firmă.

Cu toate acestea BP nu a dorit să ofere informații cu privire la acest aspect și a refuzat până în prezent să comenteze situația dată.

Citește și: Un bărbat care a ajuns la vârsta de 100 de ani mânăncă în fiecare diminieața doar fast-food. Bătrânul nu renunță la acest obicei

„Susținem că Loudon a profitat de munca remote a soției sale și de încrederea acesteia, pentru a profita de informații despre care știa că sunt confidențiale”, au fost informațiile transmise de SEC.

Soția bărbatului ocupa funcția de manager de fuziuni și achiziții la BP și lucra la acțiunea de preluare a companiei Travel Centers of America. Loudon a decis să cumpere 46 450 de acțiuni ale companiei care urma să fie preluată fără să îi spună soției sale chiar înainte ca marea tranzacție să fie făcută publică în urmă cu fix un an.

După ce anunțul preluării companiei Travel Centrers of America de către BP a fost făcut public, prețul acțiunilor companiei a crescut cu un procent de aproximativ 71%, iar bărbatul ar fi acționat imediat prin vinderea acțiunilor pentru obținerea profitului, conform SEC.

În anul 2022, în timp ce BP și Travel Centers of America negociau, Loudon care locuia cu soția sa în Houston, Texas, a spionat-o în timp ce lucra de acasă stând chiar la o distanță de 6 metri unul de celălalt.

„Ca urmare, au auzit frecvent și au fost martori reciproc la conversațiile și videoconferințele legate de muncă,” a mai specificat autoritatea de reglementare.

Citește și: Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au devenit virale

Cu toate acestea, Loudon i-a mărturisit faptul că a cumpărat acțiuni la compania Travel Centers of America după ce Autoritatea de reglementare a Industriei Financiare a început să-i pună întrebări cu privire la acest aspect.

Potrivit BBC.com, autoritățile au menționat faptul că el a declarat că „voia să facă suficienți bani pentru ca soția lui să nu mai fie nevoită să lucreze până târziu”.

Surprinzător, tot soția acestuia a fost și cea care a raportat tranzacția către supervizorul său de la BP, iar contractul de muncă i-a fost suspendat, contrat așteptărilor sale.

Din cauza acestui lucru, femeia l-a părăsit pe bărbat, înaintând procedura de divorț.

Bărbatul nu a negat acuzațiile, fiind de acord să plătească o anumită sumă de bani drept penalizare. În prezent, Loudon încă se confruntă cu acuzații penale și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Citește și: Înșelătoria de pe Facebook ce a făcut numeroase victime printre români! Totul pornește de la donarea unei mese de machiaj

Alimentul care este consumat de mulți români este pe cale de dispariție. Cine a luat această decizie și de ce... Un bărbat a descoperit că are 37 de copii. De ce nu știa despre existența lor și cum a descoperit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x