Antena Căutare

Un bărbat se simțea rău din cauza unui miros care ieșea din pereții casei. Ce a descoperit după ce a făcut o gaură în perete

Un bărbat se simțea rău de câteva zile din cauza unui miros care ieșea din pereții casei sale. Ce a descoperit după ce a făcut o gaură în perete l-a uimit în totalitate. Cât de gravă este problema care poate fi valabilă și în cazul caselor românilor.

Colaj TikTok
Un bărbat se simțea rău din cauza unui miros care ieșea din pereții casei. | TikTok

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău în propria casă din cauza unui miros insuportabil, un bărbat a decis să verifice ce se întâmplă în spatele pereților din care provine acesta.

Descoperirea pe care a făcut-o l-a lăsat pe bărbat fără simț de reacție, pentru că nu s-ar fi așteptat vreodată ca acest lucru să apară în propria sa casă.

Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la treabă. A făcut o gaură în perete și apoi a filmat totul pentru a încărca videoclipul pe TikTok.

Iată ce a descoperit și de ce se simțea rău:

Citește și: Epava misterioasă adusă la mal de o furtună puternică. Ce au descoperit scafandrii când s-au apropiat

Ce a descoperit după ce a făcut o gaură în perete

Timp de 3 săptămâni, bărbatul se simțea din ce în ce mai bolnav după ce a început să simtă un miros puternic în camera în care dormea. Deși inițial a crezut că era vorba despre o simplă răceală, acesta și-a dat seama că problema lui are legătură cu mirosul pe care îl simțea și care ieșea din pereții camerei sale.

Astfel, bărbatul s-a decis să facă o gaură în perete pentru a observa ce este acolo și ce poate provoca mirosul atât de puternic.

Imediat după ce a decupat peretele, mirosul devenise din ce în ce mai puternic, iar inima începuse să-i bată din ce în ce mai tare, conform spuselor acestuia.

După ce a reușit să dea placajul jos, a observat cantități uriașe de mucegai negru pe toată suprafața placajului respectiv. Pas cu pas, bărbatul a dat jos tot ce a putut și ce a descoperit în continuare l-a lăsat de-a dreptul în șoc. Petele uriașe de mucegai, erau teribile, iar faptul că a putut găsi așa ceva în propria casă l-a uimit cu adevărat.

Iată videoclipul care a devenit rapid viral și a strâns peste 10,4 milioane de vizualizări pe TikTok:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Creatura periculoasă care mănâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” găsit între oameni. Autoritățile au fost alertate

De ce prezența mucegaiului reprezintă o adevărată problemă pentru organism

Mucegaiul reprezintă un tip de ciupercă care se dezvoltă pe suprafețele umede și întunecate și care se formează atunci când umiditatea și temperatura din încăpere sunt la un nivel ridicat.

Printre principalele cauze ale aparitiei pot fi reprezentate de: scurgerile de apă, infiltrarea apei în pereți sau chiar lipsa unei ventilații adecvate.

Mucegaiul poate provoca o serie de probleme de sănătate, cum ar fi alergii severe, iritații ale pielii și ale ochilor, probleme respiratorii, cum ar fi tusea și dificultăți de respirație, dar și infecții respiratorii serioase.

Este important ca oamenii să ia măsuri pentru a elimina mucegaiul și pentru a menține un mediu sănătos în locuință, atât din punctul de vedere al sănătății, cât și din punct de vedere estetic.

Iată cum îți poti da seama dacă în casa ta este prezent mucegaiul:

- mirosul puternic de mucegai sau de umezeală persistentă în anumite zone ale casei

- apariția petelor de culoare neagră, verde sau maro pe pereți, tavan sau pe alte suprafețe

- aspectul de puf sau de textură umedă pe diferite suprafețe

- apariția alergiilor sau simptomelor respiratorii, cum ar fi tusea, strănutul sau dificultățile de respirație, în special atunci când petreceți timp într-o anumită încăpere

Citește și: Un bărbat a văzut că a apărut o gaură în parchet și ceea ce a descoperit în interior l-a lăsat fără cuvinte. Peste ce a dat

Înainte de a fi eliminat, mucegaiul este bine de a fi prevenit, pentru că odată ce își face apariția, acesta poate să reapară mult mai des, chiar dacă este curățat. Iată câteva metode prin care mucegaiul poate fi prevenit:

- existența unei bune ventilații în toate încăperile casei

- reducerea nivelului de umiditate din casă, prin folosirea dezumidificatoarelor sau ventilatoarelor

- reparația scurgerilor de apă sau infiltrărilor în pereți sau tavan

- evitarea uscării hainelor în casă

- aerisirea băii după duș

- curățarea regulată a suprafețelor cu soluții anti-mucegai și eliminarea umezelii ascunse în locuri greu accesibile

Citește și: Ce descoperire sinistră a făcut un instalator în baia unei case vechi de aproape 200 de ani. Peste ce a dat sub podea

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x