Antena Căutare

Un bărbat a cumpărat o pungă de broccoli, dar ce a descoperit în interior l-a înfricoșat. Ce animal se ascundea în ambalaj

Un vârstnic a trăit sperietura vieții atunci când a deschis ambalajul cu broccoli pe care îl cumpărase cu puțin timp în urmă. Un animal mai puțin obișnuit a ieșit chiar din interiorul plantei, iar bărbatul a încremenit. Iată cum a fost posibil ca o vietate atât de mare să trăiască într-o pungă și cum a ajuns pe rafturile din magazine.

Un vârsnic la cumpărături Galerie
Un bărbat a cumpărat o pungă de broccoli, dar ce a descoperit în interior l-a înfricoșat. | Shutterstock, Donovan Linton

Neville Linton, un senior din Marea Britanie, a trăit o experiență pe care cu siguranță nu o va uita niciodată. Bărbatul a plecat la cumpărături ca într-o zi obișnuită, dar s-a întors acasă cu o vietate la pachete, fără ca măcar să banuie acest lucru.

Iată ce a descoperit bătrânelul în vârstă de 63 de ani în punga de broccoli.

Citește și: A făcut o comandă online, dar ce a ajuns în colet a înfiorat-o. Tânăra a sunat imediat să ceară explicații

Ce animal a descoperit în ambalaj

Deși a ținut câteva zile punga de legume în sertar, vârstnicul s-a decis că este timpul să gătească ceea ce cumpărase.

În momentul în care a deschis ambalajul, un șarpe a sărit imediat și l-a speriat atât pe bărbat, cât și pe ceilalți oameni din casă.

„A fost destul de înspăimântător. Nu sunt bun cu șerpii. Este un noroc că nu am lăsat ambalajul de broccoli deschid în bucătărie, pentru că altfel ar fi fost liber în casă. Ar fi fost un risc uriaș pentru noi, deoarece avem doi oameni vulnerabili care trăiesc aici” a spus unul dintre membrii familiei.

„La început am crezut că glumește” a spus vârstnicul până când sora lui în vârstă de 57 de ani i-a confirmat că este chiar o reptilă. „Dar m-am dat înapoi când l-am văzut că începe să se miște” a mai adăugat acesta.

Citește și: Ce s-a descoperit în corpul unui bărbat care mânca zilnic slănină „ușor gătită, necrocantă”. Medicii au rămas uluiți

Potrivit unei publicații, imediat după ce au realizat că este vorba de un șarpe, Linton și sora lui, Ann - Marie Tenkanemin, au prins reptila într-un recipient de plastic și au mers cu ea înapoi la magazinul de unde bărbatul își făcuse cumpărăturile.

„Tipul din magazin era și el destul de speriat” a povestit acesta.

Seniorul a primit o compensație din cauza acestui motiv, însă a considerat că o astfel de situație ar trebuie să se justifice mult mai mult, pentru că un șarpe reprezintă un mare pericol, mai ales pentru cei vulnerabili și care au fobii.

Bătrânul a susținut că nu a fost de ajuns ce a primit, pentru că dacă ar fi reușit să scape șarpele în casă ar fi avut urmări dezastruase, mai ales ținând cont de faptul că fiul său are dizabilități, iar soacra lui avea probleme de sănătate. Mai mult decât atât, și bărbatul are fobie de șerpi, iar vârsta înaintată și-ar fi putut fi spus cuvântul la o astfel de sperietură.

Un purtător de cuvânt al magazinului cu pricina a comentat cazul, făcând următoarele afirmații:

„Furnizorul nostru nu a avut niciodată o plângere de această natură și are procese solide pentru a preveni astfel de probleme. Investigăm acest incident izolat și ne-am cerut scuze domnului Linton că standardele noastre înalte obișnuite nu au fost îndeplinite.”

Citește și: Doi tineri au găsit o creatură ciudată în grădină, au băgat-o în casă și au crescut-o până când și-au dat seama ce era, de fapt

Cazul nu este singular, de-a lungul timpului având loc astfel de incidente și în cazul altor animale, precum șoareci sau alte vietăți.

A făcut o comandă online, dar ce a ajuns în colet a înfiorat-o. Tânăra a sunat imediat să ceară explicații... O șoferiță a găsit un bilet și trandafiri în parbriz după ce a parcat așa cum a știut. Ce scria pe bilet s-a viralizat r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x