Antena Căutare

Amendă usturătoare după sinuciderea pacientului cu piciorul amputat. Spitalul e de vină!

În cazul pacientului cu piciorul amputat care s-a aruncat de la etaj într-un spital din Huși, ancheta a arătat că vinovat se face spitalul.

După ce un bărbat s-a aruncat de la etajul salonului în care se afla, imediat după ce s-a trezit din anestezie și a văzut că are un picior amputat, Direcția de Sănătate Publică, a constatat că spitalul se face vinovat, scrie libertatea.ro

Spitalul dispune de un psiholog, dar acesta nu a fost să consilieze pacientul, iar asistenta care avea ca obligație supravegherea pacientilor din salonul septic era plecată.

Angajata le-a motivat inspectorilor că, în sectia respectivă, a fost adus un pacient obez, foarte agitat, fiind nevoie de ajutorul întregului personal. În acel moment, pacientul cu piciorul amputat ar fi sărit pe fereastră.

Inspectorii sanitari au sancționat asistenta responsabilă, întrucât nu ar fi trebuit să părăsească sub salonul, unde erau pacienti cu probleme speciale, scrie sursa precizată.

sursa foto: vremenouă.ro

Raed Arafat, critici dure pe FB la adresa Guvernului după OUG dată: "Nu înteleg de ce se dorește atât de mult desta... Situație alarmantă pentru omenire! OMS anunță că un tratament pentru coronavirus nu va fi descoperit prea curând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x