Antena Căutare

Anunțul neașteptat făcut înainte de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle! Motivul pentru care cei doi și-au amânat luna de miere

Oameni din toate colțurile lumii așteaptă cu nerăbdare nunta regală de la castelul Windsor, însă Palatul Kensington a făcut un anunț neașteptat. 

Oameni din toate colțurile lumii așteaptă cu nerăbdare nunta regală de la castelul Windsor, însă Palatul Kensington a făcut un anunț neașteptat.

Mai exact, se pare că Prințul Harry și aleasa inimii lui, actrița americană Meghan Markle, nu vor pleca în luna de miere imediat după căsătorie.

Conform anunțului făcut de Palatul Kensington, cei doi vor participa la petrecerea de pe 22 mai de la Palatul Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a de la Londra, pentru a celebra “patronajele şi asocierile militare, precum şi alte părţi implicate în activităţile caritabile susţinute de prinţul Charles”.

Înainte de nunta de sâmbătă, Harry și Meghan Markle vor fi cazaţi la două hoteluri diferite înainte de nunta lor de la castelul Windsor de sâmbătă.

Harry, în vârstă de 33 de ani, şi fratele său mai mare, prinţul William, de 35 de ani, vor sta la Coworth Park, un hotel de lux, în timp ce Meghan și mama ei vor petrece noaptea dinaintea nunții la hotelul Clieveden House.

Finala Eurovision INTERZISĂ în China! Care au fost motivele și cine a aplicat sancțiunile... Lucian Pintilie a fost ofițer nazist! În pelicula de debut a superbei Irina Petrescu, studenta de la ”Filo”. Liviu Ciule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x