Antena Căutare

5 accesorii auto utile pe timp de iarnă

Iată ce accesorii poți achiziționa pentru ca autoturismul tău să îți ofere siguranța și confortul necesar în sezonul rece.

Iarna s-a instalat, iar vremea capricioasă îi pune pe șoferi în dificultate. Fie că ai planuri să pleci într-o excursie cu ocazia sărbătorilor sau să rămâi în oraș, este bine ca pe lângă anvelopele de iarnă să îți echipezi mașina corespunzător. Iată ce accesorii poți achiziționa pentru ca autoturismul tău să îți ofere siguranța și confortul necesar în sezonul rece.

Din cauza schimbărilor de temperatură aerul se contractă, iar roțile sunt cele mai solicitate. Astfel poate exista posibilitatea ca într-o dimineață să găsești una sau mai multe anvelope desumflate. În această situație, un compresor de roți îți va fi de mare folos oriunde te-ai afla. Compresoarele pot fi profesionale sau multifuncționale, în funcție de puterea acestora.

Indiferent dacă mașina ta este nouă sau mai veche, este bine să ai în portbagaj o șufă de tractare. Când alegi o șufă este ideal să te orientezi către o variantă calitativă, cu o lățime de peste 5 cm și o lungime de minim 5 m. Pentru a te asigura că nu se rupe la primul șoc, alege o șufă rezistentă la o sarcină mare.

Lanțurile antiderapante sunt necesare dacă pleci la munte, unde stratul de zăpadă este mai mare. Anvelopele de iarnă nu sunt suficiente pentru a urca un drum în rampă acoperit de gheață, de aceea lanțurile auto reprezintă soluția ideală pentru aceste situații.

Dacă nu dispui de scaune încălzite din fabrică, poți să îți montezi huse de încălzire. Pentru o investiție de calitate și durabilă, optează pentru un set de huse de încălzire cu opțiunea de reglare a temperaturii și protecție la supraîncălzire.

Nimănui nu îi face plăcere să curețe geamurile înghețate, așadar există spary-uri speciale pentru dezghețare care dizolvă gheața instantaneu. Este bine de știut că aceste spray-uri dizolvă doar straturile subțiri. În cazul unor depuneri mai mari de gheață pe geamuri și parbriz, tot racleta este soluția salvatoare.

Inspiră-te de pe Lajumate.ro, unde găsești peste 32.000 de anunțuri cu accesorii auto, noi sau second hand, din care să alegi ceea ce ai nevoie, la prețuri ieftine!

Vești proaste pentru mii de șoferi din România! Cât mai au de așteptat pentru restituirea taxei auto! Anunțul făcut de a... Calvar pe șoselele înainte de Sărbători! Șoferii care fac acest lucru vor primi amenzi usturătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x