Antena Căutare

Accident dramatic in Cupa VTM Hunedoara Hasdat: Pilotul Daniela Zaharie a murit

Accident grav, aseara, inaintea Cursei de Viteza in Coasta Hunedoara Hasdat. Un pilot de raliu din Timisoara si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au fost grav ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit una de cealalta.

Daniela Zaharie, in varsta de 33 de ani, se afla la volanul masinii sale de raliu, o Honda Civic, si efectua recunoasterea traseului pentru Cupa VTM Hunedoara Hasdat, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, 7 iulie, pe DJ 687 Hasdat – Silvas din jud. Hunedoara, cand a lovit o alta masina ce venea din contrasens.

Desi echipajul SMURD ajuns la fata locului a depus toate eforturile necesare pentru a o resuscita, tanara a decedat inainte de a fi transportata la spital. Cupa VTM Hunedoara Hasdat a fost anulata.

Foto: Motorsportnews

FOTO! Silver Ghost 1912 - cel mai scump model Rolls-Royce vandut vreodata!... F1 - Calificari pe ploaie la Silverstone: Pole pentru Alonso, Schumi pe 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x