Antena Căutare

Amenzi uriașe pentru proprietarii mașinilor care merg cu roţile murdare pe șosea! Cât trebuie să scoată din portofel șoferii sancționați

Mare grijă atunci când urcaţi la volanul autoturismului! Puteţi fi amendat nu doar pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, dar şi pentru că aveţi roţile maşinii murdare cu noroi. 

Poliția avertizează: Ce amenzi uriașe primesc șoferii care nu îndeplinesc aceste condiții

Mare grijă atunci când urcaţi la volanul autoturismului! Puteţi fi amendat nu doar pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, dar şi pentru că aveţi roţile maşinii murdare cu noroi.

Acest lucru i s-a întâmplat unui şofer din Galaţi care trebuie să plătească acum amendă 1.500 de lei, cât un set de cauciucuri noi. Şi firmele de construcţii sunt vizate de poliţişti.

Cele mai multe şantiere nu ţin cont de nicio regulă, iar camioanele ies direct pe şosea, pline de noroi şi praf.

Şoferul unei firme de construcţii din Galaţi nu a ţinut cont de reguli, a ieşit pe şosea cu roţile pline de noroi.
Pentru asta, bărbatul va plăti 1.500 de lei, iar şeful său încă 2.000 de lei, pentru că la ieşirea din şantier nu a avut amenajat un loc unde autocamioanele să fie curăţate.

Aurelia Matei, purtător de cuvânt, Poliţia Locală Galaţi: ,,Poliţia Locală a demarat un plan de măsuri privind curăţenia la nivelul municipiului Galaţi şi iată că sancţionăm şi societăţile comerciale, dar şi conducătorii auto care nu au grijă să-şi cureţe pneurile la ieşirea din şantier.

Noroiul lăsat în urmă de maşini e periculos pentru alte vehicule care ar putea derapa. Puţine firme respectă însă legea.

Trafic restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui... Accident teribil! Un șofer de 18 ani a ars de viu în urma unui accident rutier! Cine este de vină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x