Antena Căutare

Dacia Duster a castigat premiul "Autobest 2011"

Cei 15 membri ai juriului format din jurnalisti auto specializati, ce activeaza in tarile emergente din Europa de Est, Rusia si Turcia, au acordat premiul "Autobest 2011" primului SUV din istoria constructorului autohton Dacia, Duster.

Dacia Duster a fost apreciata pentru design-ul sau "4x4", capacitatile sale off-road si raportul spatiu/pret imbatabil, acumuland un total de 863 de puncte, din cele 3.600 posibile.

Mai mult, Duster-ul a fost ales pe prima pozitie in topul preferintelor de zece membri ai juriului! Locul doi a fost ocupat de Opel-ul Meriva (822p), iar cea de-a treia pozitie a podiumului i-a revenit Renault-ului Fluence (717p).

Premiul "Autobest" (echivalent cu cea mai buna masina de pe piata) se acorda pe baza a 13 criterii de jurizare, printre care consumul de carburant, versatilitatea, spatiul interior si, nu in ultimul rand, design-ul.

Anul trecut, premiul "Autobest" a fost castigat de Chevrolet-ul Cruze.

Alte premii obtinute de Duster

In Franta, Dacia Duster a iesit pe primul loc la categoria "vehicule de familie" in cadrul premiilor "Trophee de l'Argus". Juriul a fost format din jurnalisti auto, experti evaluatori si specialisti in studii de piata, iar verdictul s-a bazat pe pretul masinii, costurile de exploatare, valoarea reziduala si consumul de combustibil.

In Romania, Duster-ul a fost incoronat "Masina Anului" de catre asociatia presei auto.

Dacia ar putea lansa anul viitor 3 modele noi: o masina de oras, un monovolum si o autoutilatara... VIDEO! Vezi masina cu o caroserie din margele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x