Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Ia-ti, mireasa, masina buna!

De cand era adolescenta, Megan Ashton visa ca in ziua nuntii sa ajunga la altar in propriul ei Porsche 356 Speedster. Iar visul ei s-a transformat ulterior in realitate. Deoarece britanica nu si-a putut permite sa-si cumpere un exemplar original al primului Porsche de serie, aceasta s-a gandit acum 6 ani de zile ca o replica a acestui model ar fi cel mai bun compromis pentru a-si duce planul la bun sfarsit.

Mai intai, tatal sau a finantat-o cu 200 de lire sterline, cu care Megan a cumparat o Broscuta Volkswagen, masina a carui cadru, motor si transmisie stau la baza majoritatea replicilor de Porsche 356 Speedster.

In urmatorii 6 ani de zile, Vic si Megan au restaurat cu meticulozitate componentele imprumutate de la Broscuta, au montat o caroserie noua din fibra de sticla, un interior asemanator unui 356 original si celelalte componente anexe necesare unei replici facute ca la carte.

Toata aceasta aventura a costat-o pe britanica in jur de 4,200 de lire sterline, dar noi suntem siguri ca pentru familia ei, valoarea acestei masini este cel putin inzecita datorita scopului pentru care aceasta a fost construita in prima instanta: nunta lui Megan si a lui Rob Ashton, tinuta la Academia Militara Sandhurst din Surrey.

Asa ca, dragi domnisoare cititoare, daca vreti sa va impresionati nuntasii in ziua marelui eveniment, uitati de rochiile si aranjamentele florale scumpe si construiti-va o replica de Porsche 356 Speedster. Noi spunem ca merita. Poate va convingeti si dumneavoastra analizand video-ul de mai jos, si galeria foto preluata de pe topgear.ro.

sursa: topgear

VIDEO! Dacia se vinde online in Italia... Europenii nu mai vor Dacia: -8,2% in primele sapte luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x