Antena Căutare

Galerie foto: iata cum aniverseaza divizia M de la BMW 40 de ani

Bavarezii au pregatit o „petrecere” pe cinste in aniversarea celor 40 de ani de existenta a diviziei BMW Motorsport. TopGear a pregatit pentru tine o galerie foto a masinilor care vor fi „invitate” la petrecere. Iata-le aici.

Pentru a sarbatori 40 de ani de la infiintarea diviziei M de la BMW, nemtii duc o parte dintre masinile legendare pe Nurburgring, pentru un tur al pensionarilor.

Week-end-ul urmator (10-12 august) vestitul circuit va fi gazda Marelui Premiu al Autoturismelor de Epoca. BMW va aduce o selectie de masini de curse care va cuprinde doua BMW M1 de Grupa 4, un BMW 320 de Grupa 5, un BMW M3 de Grupa A (1987) si un BMW 320i STW (1995).

Si nu doar ca scot de la naftalina masinile legendare – vor fi si cativa piloti care au concurat in acele timpuri si care se vor afla in spatele volanului acestor modele. Acestia sunt Dieter Quester, Printul Leopold al Bavariei, Marc Surer si Marc Hessel; ah, si seful planselor de desen de la BMW, Adrian van Hooydonk.

Galeria foto o gasesti pe TopGear

Hammond conduce legendarul Audi quattro... ATENTIE! TAXA DE INMATRICULARE, reintrodusa din toamna sub forma de TAXA DE POLUARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x