Antena Căutare

În 2018 Honda Civic va aduce un motor diesel

Japonezii de la Honda au anunțat că vor aduce pe piață încă un motor pentru Civic. Este vorba de prima unitate diesel din gama noului model Civic.

Japonezii de la Honda au anunțat că vor aduce pe piață încă un motor pentru Civic. Este vorba de prima unitate diesel din gama noului model Civic.

Din 2018 va fi introdus un diesel de 1.6 litri i-DTEC în gama Civic, în ciuda momentului nepotrivit prin care trec în Europa și în SUA propulsoarele pe motorină. Cu acest motor, Honda promite un consum mediu de 3.7 l/100 km, o rată a emisiilor de 99 g/km și garantează nivel de zgomot și vibrații reduse.

Cu noua generație Civic, cea de-a zecea, japonezii au renunțat la vechiul aspirat de 1.8 litri în favoarea unor motoare turbo noi, mai eficiente. Unitatea i-DTEC produce 120 CP și un cuplu de 300 Nm și aleargă de la 0 la 100 km/h în 10,4 secunde. Începând cu jumătatea anului viitor, acest motor va putea fi cuplat și cu o cutie automată cu nouă rapoarte.

Diesel-ul construit la uzina Honda din Swindon, Marea Britanie, va fi disponibil începând cu luna martie a anului viitor și se alătură unităților pe benzină 1.0 i-VTEC cu 129 CP și 1.5 i-VTEC cu 182 CP. În România, Honda Civic poate fi comandată cu prețuri care pornesc de la 18.500 de euro.

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini Honda, scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Sfaturi pentru echiparea mașinii de iarnă. De la revizii până la alegerea anvelopelor adecvate... Gadgeturi care nu ar trebui să îți lipsească din mașină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x