Antena Căutare

In asteptarea lui Corvette C7

Pana cand noua generatie de Chevrolet Corvette va ataca soselele, designerul independent James Robbins invoca spiritul lui C7. Brusc, ne place magia.

Nu este usor sa pregatesti generatia a saptea a unuia dintre cele mai iubite supercaruri americane. Cei de la Chevrolet cunosc, cu siguranta, sentimentul. In timp ce actuala generatie continua sa tulbure somnul adolescentilor din intreaga lume, Corvette C7 aprinde imaginatia designerilor independenti, cum ar fi James Robbins.

Designerul si-a imaginat un Corvette ce pastreaza silueta traditionala, dar care duce la un alt nivel agresivitatea liniilor. Capota pare un omagiu adus generatiilor precedente. in timp ce blocurile optice din partea posterioara rup linia traditionala celor patru stopuri, propunand o noua configuratie.

Profilul aduce aminte vag de legendarul Sting Ray, care a dus numele Corvette la nivel de legenda in urma cu 50 de ani, dar liniile musculoase desenate de James Robbins nu au nimic in comun cu nostalgia trecutului. Doar daca cineva de la Detroit ar lua in serios ideea lui James...

VIDEO! Proteste la benzinarii: oamenii platesc cu maruntis!... VIDEO! Vezi cum se blocheaza benzinariile din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x