Antena Căutare

Mașinile second hand sunt la mare căutare! Iată care sunt cele mai vândute 5 mărci din România

Topul celor mai vandute masini second hand din România, în 2018.

Interesul românilor pentru mașinile second hand este tot mai crescut, considerându-le o investiție bună, accesibile ca preț și importate din țări care au drumurile mai calitative.

Anularea timbrului de mediu din 2017 a favorizat la creșterea volumului de înmatriculări și reînmatriculări pe piața mașinilor rulate.

Pentru a afla care sunt dorințele și preferințele românilor atunci cand au în plan să își achiziționeze un autoturism la mâna a doua, CarZZ.ro a realizat un chestionar pentru a afla topul celor mai vândute mașini în 2018.

Pe locul 1 în topul vânzărilor se poziționează marca Volkswagen, după cum spune și numele care tradus însemnă chiar "vehicul popular", preferat de 34% dintre respondenți. În primele luni ale anului 2018 s-au înregistrat peste 30.000 de unități vândute la noi în țară. Modele cele mai populare sunt Golf și Passat.

Locul 2 este ocupat de Opel, marcă nemțească cu peste 15.000 de unități vândute. Fiind o mașină nemțească cu un raport bun calitate-preț, este preferată de 21% dintre români. Cele mai dorite modele sunt Astra, Corsa și Vectra.

Pe al 3-lea loc în clasament se află mașinile Ford ce s-au menținut în topul zece în lume la producția de autoturisme, cu peste 11.000 de modele vândute de la începutul anului în România. Peste 16% dintre persoanele care au răspuns chestionarului preferă modele ca Focus sau Fiesta.

BMW se clasează pe locul 4, fiind marca de autoturisme care a înregistrat în anul 2010 un număr de 1,46 milioane de livrări pe plan mondial. Românii sunt de asemenea atrași de aceste mașini, 15% dintre respondenți preferând să achiziționeze modele second hand, iar cifrele arată peste 11.000 de tranzacții în 2018 în România. Cele mai accesibile sunt modelele seria 3 și seria 5.

Autoturismele Audi se află tot timpul în ton cu tendințele, după cum spune și sloganul oficial al firmei "Progres prin tehnologie ", lucru apreciat și de 13% din persoanele chestionate. În România vânzările au depășit 7.000 de modele, preferatele fiind A4 și A6.

Dacă vrei să îți cumperi o mașină perfectă pentru tine, intră pe Carzz.ro unde vei găsi ceea ce cauți printre cele 120.000 de autoturisme care de-abia așteaptă să fie conduse.

Ca la noi la nimeni! Japonezii pun PANOURI SOLARE pe şosele la un preţ de TREI ORI MAI MIC decât cel anunţat pentru un k... Schimbarea de care orice ŞOFER trebuie să afle! Românii plătesc de acum amenda la jumătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x