Antena Căutare

Noul BMW Seria 6 Cabrio decapotat in Romania

Noul BMW Seria 6 Cabriolet si-a facut oficial debutul pe piata din Romania. Grand Tourer-ul cu acoperis panzat continua traditia bogata a marcii si reinterpreteaza modern valorile BMW-urilor decapotabile cu patru locuri. Noul model pastreaza trasaturile clasice de design, asa cum au fost definite de BMW 501, 502 sau 503 – capota alungita care inspira putere si prestanta, habitaclul impins mult in spate, ampatamentul marit pentru mai multa stabilitate pe sosea. In acelasi timp ofera toate elementele pentru o calatorie luxoasa si confortabila, dar ofera si sportivitatea remarcabila BMW. Sunt disponibile doua variante de motorizare: 640i, la pretul de 72 050 Euro, fara TVA, si 650i, la pretul de 83 600 Euro, fara TVA.

BMW Seria 6 Cabriolet a fost prezentat presei intr-un eveniment care a avut ca punct central designul. Lansarea "sesarului" a fost gazduita de showroomul de mobila BOConcept din Bucuresti, iar alaturi de exponate elegante de mobilier s-au gasit si aparate HiFi apartinand Bang & Olufsen. Evenimentul s-a dorit astfel o intalnire a trei marci care au o traditie bogata a designului avand in prim plan noul BMW Seria 6 - unul dintre cele mai emblematice si elegante modele BMW.

Motoare bi-turbo si cutii de viteze in 8 trepte

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care doua motorizari TwinPower Turbo de ultima generatie, cutie de viteze automata cu 8 trepte (disponibila standard pe ambele versiuni), directie integrala (Integral Active Steering), ultima generatie de Head-Up Display full-color sau display cu tehnologie flat screen la interior.

VEZI Galeria-Foto din subsolul paginii!

Oferit standard este sistemul Dynamic Driving Control care permite alegerea intre mai multe moduri de comportament al automobilului - de la "Confort", la "Sport +". Acesta seteaza raspunsul a mai multe sisteme - de la amortizoare la Dynamic Drive (bare stabilizatoare fata si spate controlate electronic, echipament optional), de la directie la acceleratie sau cutie de viteze.

De asemenea, tehnologiile BMW EfficientDynamics sunt oferite standard pe noul model. Acestea includ sisteme micro hybrid, precum cel de recuperare a energiei la franare (Brake Energy Regeneration) sau cel pentru controlul inteligent al sistemelor auxiliare electrice.

In premiera pentru segment este oferit si sistemul Auto Start Stop, disponibil standard pentru motorizarea 640i.

BMW prezinta "Uzina 0" unde isi produce prototipurile... Toyota FT-86, tot mai aproape de realitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x