Antena Căutare

Romanii plecati cu Dacia 1310 la cursa umanitara Mongol Rally au ajuns la Baku

Daciotii au ajuns la Baku. Temerarii romani plecati in cursa umanitara Mongol Rally au fost purtati de Dacia 1310 pana in capitala Azerbaidjanului. Drumul a fost plin de peripetii. Au platit reparatia masinii cu conserve de pate si un calendar, au ramas blocati in vulcanii noroiosi si au luat amenda pentru ca au depasit viteza legala chiar si la volanul batranei Dacii.

Daciotii au luat startul in Mongol Rally la mijlocul lunii. Nici nu au pornit bine ca au si facut prima pana. Cum Dacia si-a schimbat aspectul, dar naravul ba, imediat ce au trecut de vama Nadlac s-au trezit cu o roata desumflata.

In Georgia, portbagajul supraincarcat a blocat usa soferului. Daciotii au gasit repede un atelier la o periferie de oras si au rezolvat problema. Plata pentru reparatie? Cateva conserve de pate si un calendar cu femei dezbracate.

“Noi tot uitandu-ne prin atelierele lor, aveau tot felul de poze cu domnisoare mai mult sau mai putin deocheate si ne-am gandit ca este cadoul potrivit pentru baieti“.

Temerarii au pornit apoi catre Azerbaidjan. Imediat ce au trecut granita, Dacia 1310 a prins puteri nebanuite si a trecut ca o sageata pe langa un radar fix.

“Surpriza a venit dupa cinci kilometri cand, la un post de politie, ne-a oprit un alt politist care ne-a spus direct sa ii dam 150 de dolari. Am intrebat pentru ce si a zis: "Ati depasit viteza undeva acum 20 de kilometri." I-am explicat ca tocmai ne-a oprit o masina de politie si am rezolvat problema. A zis: "Nu conteaza! Aceea politie este alta si noi suntem altii."

In drumul lor catre Baku daciotii au trecut printr-o rezervatie cu vulcani noroiosi. In zona namoloasa, rotile Mioritei s-au inclestat. Baietii au avut noroc si de nicaieri a aparut o masina 4 ori 4, din care au coborat trei fete.

"Numarul era de corp diplomatic. Am aflat ulterior ca erau din Lituania si cu ajutorul lor am fost trasi din vulcanii noroiosi azeri." Drumul lor pana in Mongolia continua si masina autentic romaneasca le va rezerva si alte surprize.

Test, foto, preturi pentru noul Mercedes-Benz GL... TopGear testeaza cel mai puternic Ferrari de strada: F12 Berlinetta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x