Antena Căutare

Atenție, șoferi! Codul rutier anunță schimbări majore! Care sunt noile pedepse

Informația momentului pentru șoferii din România după ce a ieșit la iveală faptul că actualul cod rutier ar putea să fie modificat în mod drastic! Ce amenzi sunt prevăzute și ce trebuie să afle șoferii?

Atenție, șoferi! Codul rutier anunță schimbări majore! Care sunt noile pedepse Galerie
Şoferii agresivi în trafic riscă să rămână pietoni timp de 90 de zile!

Informația momentului pentru șoferii din România după ce a ieșit la iveală faptul că actualul cod rutier ar putea să fie modificat în mod drastic! Ce amenzi sunt prevăzute și ce trebuie să afle șoferii?

Situațiile de agresivitate în trafic au început să fie tot mai frecvente și, pentru a fi combătute, parlamentarii pregătesc o schimbare uriașă.

Scene în care şoferii agresivi îşi varsă nervii pe alţi participanţi la trafic ar putea fi pedepsite dur. Cu până la 20 de puncte de amendă şi suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de trei luni.

Şoferii agresivi în trafic riscă să rămână pietoni timp de 90 de zile! Iar cei care fac victime pe şosele ar putea să nu mai primească o dovadă de circulaţie.

Acelaşi proiect prevede ca, după un accident grav, cel vinovat să nu mai primească dovadă de circulaţie.

Sunt propunerile parlamentarilor, care vor să schimbe din nou codul rutier. În schimb, ar putea scădea amenzile pentru cei care nu poartă centură, chiar dacă sute de români mor din această cauză.

Una din cele mai importante schimbari va fi cea legata suspendarea permisului. Astfel incat daca acum soferii raman pietoni la 15 puncte penalizare, in viitor initiatorii proiectului de lege vor ca acest lucru sa se intample la 25 de puncte.

În schimb, parlamentarii vor să reducă amenzile pentru folosirea telefonului la volan şi nepurtarea centurii de siguranţă.

Evaluare psihologică permis auto 2018. Reguli noi! Ce trebuie să știe șoferii... Codul Rutier s-ar putea modifica! Amenzile uriașe pe care le-ar putea încasa șoferii teribiliști!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x