Căutare Live

ADMITERE FACULTATE 2018. Universitățile și reclama pe Facebook. Care sunt cele mai căutate facultăți: Între cinci și nouă candidați pe un loc

Avem cele mai frumoase studente, precum bujorii de mai!" Este mesajul prin care Facultatea de Litere încearcă să atragă tineri. Înscrierile au început deja şi lupta este strânsă, aşa că fiecare universitate vine cu anunţuri. inventive.

"Avem cele mai frumoase studente, precum bujorii de mai!" Este mesajul prin care Facultatea de Litere încearcă să atragă tineri. Înscrierile au început deja şi lupta este strânsă, aşa că fiecare universitate vine cu anunţuri inventive.

De exemplu, Facultatea de Filosofie promite călătorii în viitor, iar ASE-ul mizează pe un clip modern. Articole, multe fotografii şi chiar videoclipuri. Sunt modalităţile prin care facultăţile încearcă să câştige cât mai mulţi studenţi. O strategie care le-a adus, în loc de LIKEURI, mai multe comentarii negative. Facultatea de Litere a compus o listă cu motivele pentru care tinerii ar trebui să se înscrie acolo. Printre ele.

Academia de Studii Economice a încercat o metodă de promovare mai modernă. Coloana sonoră nu i-a convins însă pe viitorii studenţi. Spun că melodia este învechită, dar nu ştiu că, de fapt, acesta este imnul universităţii.

Cei care s-au lăsat convinşi îşi pot depune dosarul de înscriere de luni. Astăzi, şi-au deschis ghişeele doar facultăţile de sociologie, matematică, fizică, chimie, ştiinţe politice, jurnalism şi teologie.

Chiar dacă mediile finale de la Bacalaureat încă nu s-au afişat, mulţi n-au mai aşteptat contestaţiile şi au venit să se înscrie la facultate chiar din prima zi. Cătălin vrea să fie student la Matematică.

Decât codaș la oraș mai bine-n satul tău fruntaș! Liceul de la sat cu două medii de 10 la Bacalaureat. Cazul este UNIC î... Rezultate BAC 2018. Cele mai bune 5 județe din țară...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x