Căutare Live

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO! Surpriză de proporții: Care este județul cu cea mai mare rată de promovabilitate la BAC

Un absolvent de liceu din judeţul BrĂila a obţinut media 10 la bacalaUreat, judeţul înregistrând o rată de promovare de 77.13 la sută, care îl plasează pe locul 4 la nivel naţional, după Cluj, Iaşi şi Bacău.

Rezultate Bacalaureat 2018 EDU.RO. Un absolvent de liceu din judeţul BrĂila a obţinut media 10 la bacalaureat, judeţul înregistrând o rată de promovare de 77.13 la sută, care îl plasează pe locul 4 la nivel naţional, după Cluj, Iaşi şi Bacău.

Rezultate Bacalaureat 2018 EDU.RO. Două medii de 10 în judeţul Sibiu, promovabilitatea este de 75,67% înaintea contestaţiilor.

Rezultate Bacalaureat 2018 EDU.RO. Rata de promovare a examenului de bacalaureat, în judeţul Galaţi, înainte de contestaţii este de 74,52%, fiind înregistrată o singură medie de 10.00, în timp ce la un liceu din Iveşti niciunul dintre cei doi candidaţi nu au obţinut medii de promovare.

Potrivit datelor comunicate, miercuri, de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, rata de promovare a examenului de bacalaureat, la nivelul judeţului, înainte de contestaţii, este de 74,52 la sută.

Rezultate Bacalaureat 2018 EDU.RO. Trei elevi din judeţul Botoşani au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat, iar rata de promovare este de 70,96 la sută. Toţi cei trei elevi cu medii maxime provin de la liceul Regina Maria din oraşul Dorohoi.

Rezultate Bac 2018. Topul județelor cu cele mai multe medii de 10... REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Dai admitere sau intri cu media de la BAC? La ce facultate te înscrii după ce ai afla...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x