Căutare Live

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, un dezastru în fiecare an

Astazi au inceput inscrierile pentru sesiunea de toamna a Bacalaureatului. Toti cei care nu au reusit sa obtina note de trecere anul acesta sau pana acum se pot inscrie in sesiunea de toamna, insa cifrele arata ca putini reusesc sa promoveze toamna.

Astăzi au început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Toți cei care nu au reușit să obțină note de trecere anul acesta sau până acum se pot înscrie în sesiunea de toamnă, însă cifrele arată că puțini reușesc să promoveze toamnă.

Sesiunea de toamnă a anului trecut s-a încheiat cu un procentaj de reușită de doar 26%. Bacalaureatul din toamna anului 2017 s-a încheiat cu 200 de candidați eliminați din examen, și 7.758 de persoane care au promovat din acea promoție și din sriile trecute, iar dintre aceștia doar 14 au avut media peste 9.

Nici în 2016, sesiunea de toamnă a Bacalaureatului nu a fost mai strălucită. Din examen au fost eliminați 92 de candidați,iar rata depromovabilitate a fost de doar 25,7% după contestații și nu s-a obținut nicio medie de 10.

Anul acesta, sesiunea de vară a Bacalureatului 2018, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor, comunicat de Ministerul Educației Naționale este de 69,7%, în creştere de la 67,7%, cu 2% mai mult faţă de rezultatele iniţiale. Numărul mediilor de 10 a crescut la 132, iniţial fiind înregistrate 104

Bacalaureat 2018, sesiunea toamnă! Ce trebuie să știi despre înscrierile pentru BAC toamnă... Bac 2018. Iată ce a picat anul trecut în sesiunea de toamnă la BAC...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x