Antena Căutare

Noi beneficii pentru polițiști și militari! După ce au aflat că și-ar putea plăti ratele la casă cu bani de la stat, au primit alte vești extraordinare! 

Militari și polițiștii ar putea să-și plătească, în curând, ratele la casă cu bani din partea statului, însă aceasta nu este singurul beneficiu de care s-ar putea bucura oamenii legii. Mai exact, se pare că pe rol sunt și alte măsuri prin care aceștia ar fi fidelizați.

Așadar, polițiștii, militarii, dar și funcționarii publici care au statut special din administrația penitenciară și personalul civil din instituţiile de apărare, ordine publică şi securitate naţională ar putea beneficia de vacanțe decontate în limita sumei de 1 450 de lei, dar și dreptul de concediu paternal. Aceste măsuri au fost adoptate de curând de Parlament din dorința de a fideliza aceste categorii.

Decontarea vacanțelor și dreptul de concediu paternal au primit votul final în Camera Deputaților, astfel că mai trebuie să fie promulgate de Klaus Iohannis, altele trebuie să treacă și de Senat, înainte de a fi aprobate de Președinție. Chiar și așa, însă, începând din acest an, aceste categorii de bugetari vor putea să-şi deconteze vacanţele în ţară, în limita sumei de 1.450 de lei.

Polițiștii și militarii care au fost nevoiți să se mute din localitatea natală în interes de serviciu și care nu dețin o locuință aici, dar decid să se stabilească în orașul în care lucrează ar urma să beneficieze de o compensație lunară ce este echivalentă cu jumătate din salariul de bază.

Obligeana, leacul MINUNE. Vindecă zeci de afecțiuni... Maratonistul Tiberiu Uşeriu, cetăţean de onoare al Capitalei. ,,A creat un exemplu apreciat şi promovat de toată presa r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x