Căutare Live

Biletul Zilei 23.08.2018! FCSB și CFR Cluj luptă pentru un pont bombă

Biletul Zilei 23.08.2018! După ce FCSB, CFR Cluj și ”U” Craiova ne-au adus câștigul în ambele manșe din turul 3 preliminar, astăzi îi mai avem doar pe campioni și vicecampioni la datorie în Europa. Am ales meciurile ardelenilor și bucureștenilor pentru a prinde o cotă bombă!

Biletul Zilei 23.08.2018! Cele mai bune echipe din România luptă pentru un loc în grupele Europa League. Adversarii românilor nu sunt echipe de mâna a doua, precum au fost unele în tururile anterioare, însă nici monștri. Datorită acestor aspecte am decis să mizăm azi pe ponturi curajoase și pozitive pentru fanii români.

Biletul Zilei 23.08.2018! La 21:00, CFR Cluj joacă în Luxemburg cu Dudelange, iar șansele la un rezultat pozitiv ar trebui să fie mari. Dudelange a eliminat Legia, însă a făcut-o după două meciuri speciale. În tur au jucat cu om în plus, iar în retur au tremurat, Legia egalând la 2 pe final. Raportul ocaziilor în meciul din Luxemburg a fost 18-8 în favoarea oaspeților.

CFR Cluj merge la Dudelange cu un moral excelent și cu o linie ofensivă aflată în formă de zile mari. Țucudean, Omrani, Mailat și Culio sunt gata de o nouă victimă, după Alashkert și Dinamo. Înainte de meciul cu Legia, Dudelange a pierdut acasă, scor 0-2, cu modesta Differdange.

Biletul Zilei 23.08.2018! FCSB are o misiune mult mai grea la Viena, acolo unde întâlnește echipa lui Andrei Ivan, Rapid. Nu puțini sunt aceia care spun că adevăratul hop al echipei lui Dică a fost dubla cu Hajduk. Rapid Viena, locul 3 din Austria anul trecut, nu este deloc o sperietoare. Rivala FCSB-ului are o singură victorie în ultimele 5 meciuri oficiale.

FCSB, după eșecul cu Astra din etapa 1 a Ligii 1, și-a revenit și e invincibilă în România și Europa. Azi, steliștii joacă pe terenul unei echipe care a fost dominată clar în ultima etapă de campionat, la LASK Linz.

Biletul Zilei 23.08.2018:

  • 21:00 Dudelange - CFR Cluj 2 - cotă 1,95
  • 21:30 Rapid Viena - FCSB X2 - cotă 1,80
  • Cotă finală: 3,51
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x