Antena Căutare

Biletul Zilei din Europa League! FCSB, CFR Cluj și ”U” Craiova ne-au adus câștigul!

Biletul Zilei din Europa League! Tichetul dedicat meciurilor din Europa League revine azi pe a1.ro și încearcă să ofere un nou win. În urmă cu o săptămână, FCSB, CFR Cluj și ”U” Craiova, care cum au putut, care cum nu au putut, ne-au ajutat să obținem o cotă excelentă.

Biletul Zilei din Europa League! Cele trei mari echipe ale Ligii 1 se reunesc azi pentru a ne ajuta să obținem un nou WIN. De această dată, toate joacă acasă, iar cota finală e una ceva mai mare și mai riscantă.

Biletul Zilei din Europa League! La primul meci al zilei, programat de la 19:30 în Bănie, anticipăm un meci similar celui din tur ca tabelă, adică unul în care ambele echipe vor marca. Cu multe rezerve și cu o concentrare minimă, echipa din Leipzig are șanse mari să fie ceva mai ”light” și să permită oltenilor să fie mai curajoși. În aceste condiții, mizăm pe faptul că spectacolul va fi garantat și întreținut de multe goluri. Pe noi ne-ar ajuta minim două în ambele porți.

Biletul Zilei din Europa League! Apoi, de la 20:00, CFR Cluj joacă acasă cu armenii de la Alashkert. După 2-0 la Erevan, CFR e mare favorită să câștige și meciul de azi. Ardelenii sunt pe val în Liga 1, jocul merge din ce în ce mai bine, iar azi nu ar trebui să aibă emoții.

Biletul Zilei din Europa League! Închidem biletul românilor cu meciul FCSB - Hajduk Split, de departe cel mai interesant meci al zilei cu implicații românești. În tur am avut un 0-0 urât, pe un stadion cu un gazon mizerabil. Rămâne de văzut dacă și gazonul de pe Arena Națională va fi la fel de rău precum cel de la Split. Teoretic, privind strict fotbalisti disputa, FCSB este echipa mai valoroasă, care ar trebui să se impună, fie și după prelungiri.

Biletul Zilei din Europa League: CÂȘTIGĂTOR!

  • 19:30 ”U” Craiova - RB Leizpig GG - cotă 1.91 1-1
  • 20:00 CFR Cluj - Alashkert 1 - cotă 1,36 5-0
  • FCSB - Hajduk Split - calificare FCSB, cotă 1,61 2-1
  • Cotă finală: 4,18
CFR Cluj - Alashkert, turul 3 preliminar Europa League. Campioana României se gândește deja la play-off. Adversar surpri... Gluma zilei: Lopetegui, OUT de la Real Madrid! Reacția antrenorului român ”sacrificat” după doar 3 meciuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x