Antena Căutare

Ajuteu.ro aduce românii împreună! Cum poți să îndeplinești dorința unui om sărman

Au mai rămas două zile până la prima gală AJUT EU. Într-o ediţie de sărbătoare, Antena 1 vă face cunoştinţă eroii campaniei noastre.

Dorinţele de pe platforma AJUT EU se înmulţesc de la o zi la alta, iar telespectatorii sunt dornici să ajute. AJUTEU.RO este locul în care vă puteţi împlini un vis sau puteţi dărui bucurie celor din jur.

Propunerea noastră este simplă. Oricine se poate înscrie în campanie. Intra pe AJUTEU.RO si gaseste un caz care are nevoie de sprijin. Dacă ai o dorinţă, înscrie-te!

Pe 29 noiembrie ii veti cunoaste pe primii eroi ai campaniei AJUT EU. Intr-o editie de sarbatoare, Sandra Stoicescu si vedetele Antena 1 va vor face cunostinta cu ei. Va invitam pe toti sa va alaturati demersului nostru. Oricat de mic ar putea parea un gest, pentru altcineva poate reprezenta un vis implinit.

Este şansa de a fi mai buni, împreunã. Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dorințele se împlinesc pe site-ul ajuteu.ro! Antena 1, campanie dedicată celor greu încercaţi de soartă! Cum poți să te ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x