Căutare Live

Ajuteu.ro aduce românii împreună! Cum poți să îndeplinești dorința unui om sărman

Au mai rămas două zile până la prima gală AJUT EU. Într-o ediţie de sărbătoare, Antena 1 vă face cunoştinţă eroii campaniei noastre.

Dorinţele de pe platforma AJUT EU se înmulţesc de la o zi la alta, iar telespectatorii sunt dornici să ajute. AJUTEU.RO este locul în care vă puteţi împlini un vis sau puteţi dărui bucurie celor din jur.

Propunerea noastră este simplă. Oricine se poate înscrie în campanie. Intra pe AJUTEU.RO si gaseste un caz care are nevoie de sprijin. Dacă ai o dorinţă, înscrie-te!

Pe 29 noiembrie ii veti cunoaste pe primii eroi ai campaniei AJUT EU. Intr-o editie de sarbatoare, Sandra Stoicescu si vedetele Antena 1 va vor face cunostinta cu ei. Va invitam pe toti sa va alaturati demersului nostru. Oricat de mic ar putea parea un gest, pentru altcineva poate reprezenta un vis implinit.

Este şansa de a fi mai buni, împreunã. Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Redescoperă bucuria de dărui.

Intră pe ajuteu.ro şi găseşte un caz care are nevoie de sprijinul tău.

Împlineşte o dorinţă, spune AjutEu!

O campanie începută de noi, continuată de tine!

Implică-te!

Dorințele se împlinesc pe site-ul ajuteu.ro! Antena 1, campanie dedicată celor greu încercaţi de soartă! Cum poți să te ... „Generaţia sub presiune. Greu de mic”, reportaje despre ucigașul tăcut al copiilor din România – OBEZITATEA. Azi, la Obs...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri