Generaţia Pierdută, IV: Deşi vândut ca la piaţă, Alex doreşte să îşi cunoască familia care l-a abandonat!

 

Vândut pe 100 de milioane de lei. În bancnote de câte o sută - cum erau atunci. Alexandru Ovidiu a fost cumpărat când n-avea nici un an

Cât a fost român, era Alexandru Ovidiu, un an, până când a fost adoptat. Fără să bănuiască, Maria a cumpărat viitorul fiului ei, Alexandru. "Stăteam la masă, era bunica? Ori bunica, ori mama. A venit cărând în braţe un coş mic, iar în coş era o păturică, o păturică veche şi murdară şi probabil era şi umedă, şi l-a lăsat în braţele Wandei. Eu am făcut ceva de genul. „Phuuu! Miroase!" Şi ei au zis: "Acesta este Alexandru.", povesteşte Richard Magaard, actualul tată al lui Alex.

100 de milioane, o casă şi o cauţiune!

"Îmi pare rău că nu a stat mai mult timp cu mine şi sper că este fericită cu decizia ei", spune cu tristeţe în glas băiatul. Mama lui naturală nu a mai avut timp, pentru că fiecare familie a apucat propriul drum. Americanii, la un hotel, ca să aştepte finalizarea adopţiei. Maria Muscan, la bărbatul ei, care era în puşcărie pentru a-i plati cauţiunea. Cu restul de 50 de milioane din cei 100, femeia a cumpărat un acoperiş deasupra capului şi cele trebuincioase.

Află mai multe amănunte despre povestea cutremurătoare a lui Alex, aici!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe