Generația Pierdută | În orfelinatul din România s-a îmbolnăvit de RÂIE!

 

Alex Tripple a fost adoptat de o familie din S.U.A. la începutul anilor 90. Când a fost dus la un control de rutină, părinții adoptivi au constatat că micuțul avea SCABIE, FARINGITĂ și OTITĂ 

Cazul micuțului Ionuț, un copil din România înfiat de o familie din Statele Unite la începutul anilor 90, pare desprins dintr-un film de groază. După ce a fost adus peste Ocean, noii părinți ai tânărului l-au dus la un control medical, unde au descoperit că acesta suferea de mai multe boli. Avea râie, faringită și otită, iar dacă cei care îl aduseseră peste Ocean mai zăboveau, copilul risca să rămână fără auz.

Și mai șocant pentru familia din Statele Unite a fost să constate că micuțul se îmbolnăvise și de râie, o boală de piele specifică familiilor sărace, care trăiesc în condiții mizere.

Ionuț, botezat ulterior Alex a fost tratat corespunzător și acum este un tânăr sănătos, care a trecut cu bine peste toate nenorocirile copilăriei. Și ca un paradox, toate necazurile pe care le-a avut atâta vreme cât a stat în România, nu i-au știrbit dorința ca, la un moment dat să se întoarcă în locurile natale.

Urmărește și Generația Pierdută, episodul 2. Vânduți pe blugi și îmbolnăviți cu forța!

Urmărește şi "Generaţia Pierdută, episodul 1: Emilia, fetița care a învățat ce înseamnă FERICIREA!"

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe