Antena Căutare

Care e membrul Familiei Regale care nu pierde niciun episod din serialul „The Crown”. Producția s-a confruntat cu multe critici

Serialul „The Crown” a reușit să îi prindă și pe membrii Casei Regale. Deși se credea că Familia Regală nu este prea încântată de producție, se pare că o parte din ei urmărește cu sufletul la gură fiecare episod. Iată care este realitatea și ce crede, de fapt, Familia Regală despre serial.

colaj
Serialul „The Crown” a reușit să îi prindă și pe membrii Casei Regale. | Shutterstock

Serialul „The Crown” a devenit una dintre cele mai apreciate producții Netflix. Povestea principală este bazată pe viața Familiei Regale și pune în temă anumite evenimente, care se pare că nu au fost prezentate publicului larg până acum.

Citește și: Cum arată în realitate actrița care o joacă pe Prințesa Diana in The Crown. Emma Corrin, lipsită de inhibiții | FOTO

Care e membrul Familiei Regale care nu pierde niciun episod din serialul „The Crown”

Din respect, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, producătorii seriei au decis să oprească filmările pentru sezonul 6 al serialului „The Crown”, potrivit fanatik.ro. Însă, ulterior, acestea au fost reluate. Deși s-a zvonit multă vreme că Familia Regală nu ar îndrăgi prea tare producția, se pare că unul dintre foștii directori de comunicare ai regelui Charles, Kristina Kyriacou, are o altă părere.

Aceasta a dezvăluit că, în realitate, regina consoartă, Camilla Parker, ar urmări fiecare episod cu sufletul la gură. Însă, se pare că Regele nu participă la vizionarea serialului, întrucât nu prea ar avea timp pentru așa ceva:

„Cred că Regina Consoartă îl va fi urmărit cu siguranță. Nu cred că Regele va avea timp (…). Nu cred că este un serial care îi va gâdila interesul“, a dezvăluit aceasta în timpul unui talk-show britanic, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Actriţa Helena Bonham Carter a apelat la un medium pentru a vorbi cu prinţesa Margaret despre rolul din „The Crown”

Care au fost criticile cu care s-a confruntat producția „The Crown” de-a lungul timpului

Serialul „The Crown” a atras și critici dure de-a lungul timpului, pentru că producătorii nu au pus un avertisment, la începutul fiecărui episod, prin care să atragă atenția asupra faptului că este vorba despre o versiune ficțională a evenimentelor, notează okmagazine.com, citat de fanatik.ro.

Cele mai recente critici sunt cele care au apărut în momentul în care producătorii au vrut să pună în scenă momentul morții prințesei Diana. De asemenea, unii au criticat serialul, pentru că a continuat să se difuzeze și după moartea regretatei regine Elisabeta a II-a.

Greșeala observată de fani într-o secvență cu Prințesa Diana din serialul „The Crown”

În momentul lansării imaginilor din serialul „The Crown”, fanii au fost extem de vigilenți și au descoperit o eroare într-o secvență cu Prințesa Diana.

Fotografiile o înfățișează pe Prințesa Diana îmbrăcată într-o jachetă de culoare galbenă, în anii 1980, la Londra, în timp ce este înconjurată de paparazzi. Totuși, în imaginea publicată, fanii au observat o eroare și anume că, în spatele fotografului, se poate vedea un autobuz modern.

La acea vreme, comentariile fanilor au curs fără încetare, iar aceștia le-au sugerat regizorilor să rectifice numaidecât greșeala

Un bărbat din Iași a fost despăgubit după ce i-a căzut o bucată de tavan în cap, în propria locuință. Despre ce sumă est... Târgul de Crăciun din Capitală se va deschide începând cu 20 noiembrie. Cum se va face accesul vizitatorilor în acest an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x