Antena Căutare

Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți la munte de Rusalii 2023. Prețurile sunt mai mari cu 16% față de anul trecut

La începutul lunii iunie urmează o nouă minivacanță pentru români! Iată cât costă un sejur la munte pentru cei care vor să petreacă departe de casă de Rusalii 2023!

Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți la munte de Rusalii 2023. Prețurile sunt mai mari cu 16% față de anul trecut Galerie
Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți la munte de Rusalii 2023. Prețurile sunt mai mari cu 16% față de anul trecut | Shutterstock/Profimedia

Luna iunie îi întâmpină pe români cu o nouă minivacanță! Este vorba despre 1 iunie, Ziua Copilului și cele două zile de Rusalii, 4 și 5 iunie 2023.

Pentru bugetari, aceasta va fi mai lungă cu o zi, pentru că autoritățile au decis ca ziua de vineri, 2 iunie 2023, să fie liberă pentru angajații de la stat. În schimb, pentru că 1 iunie 2023 pică într-o zi de joi, angajații de la privat vor beneficia atunci de liber și se vor întoarce la serviciu în ziua de vineri.

Însă, indiferent de categoria din care fac parte, românii se gândesc deja să profite de zilele libere de atunci și să plece în diferite destinații preferate de la noi din țară. Totuși, înainte de a pleca la drum, ei trebuie să știe că prețurile au crescut cu 16% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit studiilor, citate de Spynews.

Citește și: La următoarea minivacanță din 2023, bugetarii vor avea cinci zile libere consecutive. Câte primesc angajații de la privat

Care sunt prețurile unei cazări în minivacanţa de 1 iunie şi Rusalii 2023

Prețul mediu pentru o noapte de cazare în weekendul prelungit de Rusalii este de 296 lei/cameră dublă.

Prețul mediu pentru două persoane, două nopți, începe de la 797 lei, în timp ce prețul mediu pentru doi adulți, doi copii, doi nopți, începe de la 1050 lei.

Prețul mediu pentru doi adulți, doi copii, trei nopți începe de la 1430 lei, potrivit Mediafax, citat de Observator.

Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți la munte de Rusalii 2023

Se pare că încă de lunile trecute, managerii de hoteluri au pregătit pachete avantajoase pentru turiști, astfel încât să îi mulțumească și pe cei care vor petrece minivacanța în cuplu, cât și pe cei care aleg să vină cu cei mici.

Prețurile la cazare încep de la 50 euro/persoană/zi, cu mic-dejun inclus, pentru trei nopți, dar există și pachete de patru nopti pentru două persoane, prețul fiind de 450 euro, incluzând mic-dejun, dar și alte facilități: spa, jocuri, teren de joacă pentru copii, iar la restaurant discount de 10%, potrivit Antena 3.

Totuși, bugetul ar fi ceva mai accesibil pentru cei care aleg hoteluri de trei stele. Astfel, doi adulți, care vor să petreacă trei nopți, trebuie să scoată din buzunar în jur de 750 de lei, potrivit surselor citate mai sus.

De asemenea, cele mai multe hoteluri din Poiana Brașov îi vor întâmpina pe turiști și cu piscină, mai ales că vorbim despre începutul sezonului estival. În plus, multe dintre hoteluri le vor asigura oamenilor că pot vizita cele mai importante obiective turistice ori chiar să facă drumeții.

Pentru turiștii care sunt dornici de mișcare, trebuie să știe că pot închiria biciclete, atât electrice, cât și clasice, la prețul de 100 de lei/zi.

Citește și: Alertă meteo! Cod galben de averse torențiale, vijelii și grindină. Ce zone sunt sub atenționarea ANM

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x