Antena Căutare

Cât va costa cel mai așteptat eveniment al anului. Tort de 50.000 de lire pentru nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle!

Fără îndoială, nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Vorbim despre o nuntă regală, o nuntă care va fi televizată și care va fi urmărită de milioane de oameni din toată lumea, așa că și bugetul este unul pe măsură!

Fără îndoială, nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Vorbim despre o nuntă regală, o nuntă care va fi televizată și care va fi urmărită de milioane de oameni din toată lumea, așa că și bugetul este unul pe măsură!

Internetul este plin de informații referitoare la ,,nunta anului, iar site-ul britanic „Bride Book” a făcut un estimat al bugetului atribuit pentru „nunta anului”.

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea două petreceri pe parcursul zilei: una va avea loc la prânz, la St George’s Hall și va găzdui 800 de oameni, iar cealaltă va avea loc la Frogmore House, seara și va găzdui 600 de oameni.

Cât va costa cel mai așteptat eveniment al anului. Tort de 50.000 de lire pentru nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle!

În privința băuturilor, este cunoscut faptul că șampania Bollinger este preferata familiei regale. O sticlă din această celebră șampanie costă aproximativ 100 de euro. La costurile șampaniei se adaugă, bineînțeles, vinul, cocktail-urile, dar și băuturile nonalcoolice. Catering-ul (mâncarea și băuturile), cu totul, se va ridica la suma de aproximativ 560.000 de euro.

Tortul mirilor va costa în jur de 57.000 de euro, iar decorațiunile și producția evenimentului în jur de 150.000 de euro.

Cât va costa cel mai așteptat eveniment al anului. Tort de 50.000 de lire pentru nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle!

Costurile pentru rochia de mireasă, costumul mirelui, rochiile domnișoarelor de onoare, machiajul și hairstyling-ul în ziua cea mare, dar și costul florilor ajung la suma de 340.000 de euro.
Multe alte cheltuieli se adaugă la acestea, precum cele de închiriere ale locațiilor (400.000 euro), cele pentru fotografii și video (20.000 euro), muzica, verighete, entertaiment etc. Cu toate acestea, de departe cel mai mare cost îl are asigurarea securității în ziua nunții, cheltuiala care ajunge la fabuloasa sumă de 26 de milioane de euro.

În total, adunând toate aceste costuri și adăugând și un buget pentru situații neprevăzute, bugetul pentru „nunta anului” va ajunge la suma totală de 30 de milioane de euro. Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători în data de 19 mai 2018.

Citește și:

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit unde își vor petrece luna de miere! Vor veni, oare, în România, la Viscri?

O biserică din Maramureș, salvată de prințul Charles... „Vreau să îi asigur pe toţi că nu sunt uitați!”. Mesajul Prinţului Charles pentru Paşte. Declarații emoționante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x