Antena Căutare

Caz şocant în Galaţi! Un şofer a lovit un pieton pe trecere şi apoi fugit

Un şofer din Galaţi a lovit un pieton pe trecere şi apoi a fugit.

Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier petrecut in judeţul Galaţi, pe strada Domnească, soldat cu rănirea unui pieton.

În urma verificărilor a reieşit că victima, un bărbat, de 52 de ani, din localitate, ar fi traversat strada pe marcajul pietonal şi pe culoarea verde a semaforului electric, moment în care ar fi fost acroşat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

Pietonul a suferit leziuni care nu au necesitat internarea în spital. După aproximativ două ore de la producerea evenimentului rutier, poliţiştii l-au identificat pe şofer în persoana unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Cavadineşti, testarea alcoolscopică a acestuia relevând faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi: Copii dispăruți din centrele de plasament din Galaţi. Minorii pleacă cu bilet de voie, însă puțini sunt cei care se întorc

Citeşte şi: Minorul de 11 ani dat dispărut în Galați a fost găsit

Bătrân accidentat în Bacău după ce a traversat strada fără să se asigure... Avantajele si dezavantajele de a cumpara in rate de la dezvoltator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x