Antena Căutare

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de când s-a stins din viață. Tatăl cântăreței a făcut mai multe dezvăluiri

Deși au trecut șase ani de la moartea prematură a cântăreței de manele, oamenii nu au uitat-o. Iată ce a găsit Emilian Răducu la mormântul fiicei sale!

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de când s-a stins din viață. Tatăl cântăreței a făcut mai multe dezvăluiri
Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de când s-a stins din viață. Tatăl cântăreței a făcut mai multe dezvăluiri | Captură YouTube

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite artiste din România. Însă, drumul ei a fost unul mult prea scurt, ea stingându-se din viață la vârsta de 27 de ani, lăsând multă durere în sufletul celor care au iubit-o.

Și deși a trecut mult timp de atunci, oamenii încă o mai vizitează la mormânt, lăsând acolo multe atenții. Iată ce a găsit Emilian Răducu la mormântul fiicei sale!

Citește și: Tatăl Denisei Răducu, mărturisiri emoționante la 5 ani de la moartea fiicei sale. Cum o visează pe regretata cântăreață

Ce a găsit Emilian Răducu la mormântul fiicei sale

În lipsa Denisei Răducu, apropiații, dar și cei care i-au iubit muzica, se mulțumesc să o viziteze la mormânt.

Astfel, tatăl cântăreței a dezvăluit că locul de odihnă veșnică a fiicei sale a ajuns să fie un adevărat monument la șase ani de la moartea ei, ceea ce îi mai alină din durere:

„Mai vin oamenii la mormânt. Am găsit acolo jucării, ursuleți de pluș, lumânări și flori. Lumea o plânge, nu a fost uitată. Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea. Când voi muri, aș vrea să fiu înmormântat lângă Denisa mea, nu o voi lăsa singură.”, a declarat Emilian Răducu pentru playtech.ro, citat de Fanatik.

Citește și: Ritual bizar? La ce nu renunță părinții Denisei, regretata cântăreață de manele, de când aceasta s-a stins din viață

Familia Denisei se luptă pentru drepturile de autor ale artistei

Cu toate că se împlinesc șase ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață, familia ei încă se mai luptă pentru drepturile de autor ale artistei:

„Nu s-a încheiat procesul, ultima dată când ginerele meu a luat legătura cu avocații i-au mai cerut niște documente. Durează de cinci ani acest proces, de atunci ne tot plimbă. Am plătit bani mulți, peste 5.000 de euro, dar fără niciun rezultat. Mă gândesc că ar putea să ne spună să ne vedem de treburile noastre, căci sunt cheltuieli mari, dar cred că aici sunt și niște jocuri! Trebuie să mai plătim aia, aia, lucruri de-ale lor. Lumea mă tot întreabă despre acest proces, dar eu ce să le spun? Așteptăm!”, a declarat Emilian Răducu pentru playtech.ro.

Ulterior, tatăl Denisei Răducu a dezvăluit și cu cine se luptă în instanță pentru drepturile de autor ale regretatei cântărețe de manele:

„Le-am deschis proces lui Florin Pește și lui Liviu Dovleac, dar ei nu se prezintă intenționat la termene. Sunt rudele noastre, Dovleac e văr cu Denisa. Pește a vândut 25 de piese cântate de Denisa cu 25.000 de euro. Noi, de când a murit Denisa, nu am luat un leu. Nici eu și nici sora ei. Rudele din partea mamei ei sunt niște oameni lipsiți de suflet.”, a mai spus Emilian Răducu despre procesul privind drepturile de autor al melodiilor cântate de Denisa, potrivit celor două surse citate mai sus.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x