Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, atunci, o România întreagă a fost îndurerată de pierderea tinerei maneliste care a intrat în viața și în casele oamenilor prin talentul său, dar de la Dumnezeu.
Vestea cutremurătoare a adus doliu în inimile celor care au cunoscut-o și au ascultat-o de la 14 ani, atunci când făcea primii pași în muzică. La o vârstă fragedă ea era deja un superstar în fața oamenilor. Vocea sa de privighetoare și versurile au aliniat multe inimi.
Ce fac părinții Denisei Răducu, de când tânăra s-a stins din viață. Vecinii sunt nemulțumiți
Trecerea în neființă a tinerei blonde de 27 de ani a dat naștere unui scandal imens, oamenilor nu le venea să creadă că în România anului 2017 o tânără fată poate fi lăsată să moară de boală, după ce a bătut spitalele în lung și-n lat.
De atunci, nu doar părinții, ci și oamenii care au iubit-o poartă în suflet doliu. Familia sa, poate cea mai afectată de pierderea fiicei sale, nu poate depăși nici în prezent pierderea tinerei blonde cu glas de aur. Și cum ar putea, oare, părinții să-și stingă focul durerii când își pierd cel mai de preț dar e la Dumnezeu? Întrebarea nu-și găsește răspuns, iar în mijlocul lumii, mulți, nici acum nu pot înțelege prin ce trec părinții Denisei Răducu.
Dovadă fiind vecinii de bloc ai acestora, sunt nemulțumiți de faptul că ei nu mai dau jos doliul de sus de la ușă. În acel apartament a locuit Denisa, iar părinții au pus lacătul și cheia pe ușă, iar totul ar fi rămas intact, exact așa cum a lăsat ea în timpul vieții.
Vecinii i-ar fi sunat pe părinți cu rugămintea de a renunța la doliu pentru că a trecut mult timp și nu își mai are rostul. Aceștia au specificat că doliul respectiv le amintește mereu că cineva a murit în bloc și de fiecare dată când au vizitatori, oamenii se sperie, potrivit redacția.ro.
Iar după mai multe insitențe și tensiuni istcate între vecini, tatăl Denisei ar fi venit la București și a luat doliul de deasupra ușii.
Care este boala care i-a răpit viața tinerei Denisa Răducu. Ce înseamnă “carcinom hepatocelular”
Cântăreaţa de manele Denisa Răducu, cunoscută şi ca Denisa Manelista, a murit, duminică dimineaţă 23 iulie, în locuinţa sa din Bucureşti, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Tânăra avea vârsta de 27 de ani și fusese diagnosticată cu carcinomul hepatocelular, o boală a ficatului.
Carcinomul hepatocelular (cancerul hepatic primar) este o afecţiune cu mortalitate ridicată, speranţa de viaţă a pacienţilor nedepăşind 20 de luni din momentul diagnosticării.
Un astfel de cancer apare cel mai adesea pe fondul cirozei. Potrivit sfatulmedicului.ro, 25% din pacienţii diagnosticaţi cu cancer hepatic primar nu par a avea factori de risc infectosi şi nici ciroză, de aceea corelaţia dintre neoplasm şi fibrozarea parenchimului se admite că existând, însă nu este obligatorie.
Carcinomul hepatocelular este (cancerul ficatului) o afecţiune ce evoluează silenţios, pe fondul bolii cronice care îi favorizează apariţia. În ciuda faptului că iniţial acuzele sunt minime sau chiar complet absente, pe măsură ce procesul se extinde, pacientul poate deveni simptomatic, acuzând: Durere şi sensibilitate la palpare, localizată în cadranul abdominal drept, uneori sub rebordul costal, însă de cele mai multe ori difuz, Icter, Prurit generalizat, Edeme gambiere, Ascită, Modificarea circumferintei abdominal, Casexie, Hemoragii digestive superioare (din varice esofagiene), Hepatomegalie şi splenomegalie.