Antena Căutare

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Poate doar visau, însă nu credeau că se va întâmpla ca vocea lor să răsune chiar pe o scenă adevărată. Erau doar niște copii și glasul lor avea ecou doar în biserici. John Legend, Whitney Houston, Lidia Buble, Tina Turner, dar și alți artiști, au cântat în corul Bisericii. Pe atunci, bucurau zeci de enoriși, acum sunt cunoscuți în întreaga lume!

Poate doar visau, însă nu credeau că se va întâmpla ca vocea lor să răsune chiar pe o scenă adevărată. Erau doar niște copii și glasul lor avea ecou doar în biserici. John Legend, Whitney Houston, Lidia Buble, Tina Turner, dar și alți artiști, au cântat în corul Bisericii. Pe atunci, bucurau zeci de enoriși, acum sunt cunoscuți în întreaga lume!

Celebră în tot mapamondul! A fost ultra iubită pentru vocea ei minunată. Sexy și puternică. Posesoarea unor picioare la fel de sexy, Tina Turner a cântat în corul unei biserici din Canada, înainte să devină una dintre reginele industriei muzicale!

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Tina Turner este o cântăreață și compozitoare pop-rock americană, câștigătoare a opt premii Grammy. Printre melodiile ei cunoscute se numără:

The Best – Puțini stiu că "The Best" a fost înregistrată inițial de Bonnie Tyler. Însă cea mai cunoscută versiune rămâne cea a Tinei Turner.

We Don't Need Another Hero, What's Love Got to Do With It, Goldeneye, I Don't Wanna Lose You

Katy Perry - a cântat muzică bisericească la începutul carierei. Se întâmpla la începutul anilor 2000 și cânta cu numele ei adevărat, Kate Hudson.

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Usher - a început să cânte tot în corul bisericii, când avea doar 6 ani.

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Whitney Houston – Cine intra în The New Hope Baptist Church din New Jersey, nu avea cum să nu o audă pe Whitney cântând. Asta pentru că făcea parte din cor.

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Un alt Cântăreț celebru care a cântat în corul bisericii este John Legend. Ba mai mult, el a fost liderul grupului de la Bethel AME Church din Scranton. Mai târziu, a trecut la un alt nivel! A început să cânte la nunți. Na, se poartă și la ei, nu numai la noi! : )

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Kevin Costner - a cântat în corul unei biserici Baptiste când era adolescent.

Ce are John Legend în comun cu Lidia Buble

Revenim pe ale noastre plaiuri mioritice, unde și noi avem o cunoscută artistă care a cântat la biserica unde tatăl ei era preot, alături de toată familia. Este vorba despre Lidia Buble.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

DIETA 2018 pentru zodia GEMENI. Slăbești în trei zile cât alții într-o lună, cu regimul potrivit zodiei tale... Ce fețe caraghioase au cele mai cunoscute vedete ale Hollywoodului! Beyonce vrea ca această poză să fie rasă de pe net!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x