Antena Căutare

Biblioteca Metropolitană București funcționează online! Concursuri, jocuri, spectacole de teatru şi recitaluri de muzică postate pe reţelele de socializare oficiale

Concursuri, jocuri, spectacole ale Teatrului de Păpuşi "Licurici", recenzii de cărţi, poveşti digitale şi recitaluri de muzică din cadrul proiectului "Opera la bibliotecă" vor fi postate pe reţelele de socializare oficiale ale Bibliotecii Metropolitane Bucureşti (BMB).

Biblioteca Metropolitană București funcționează online!

"Suntem siguri, dragi bucureşteni, că aveţi atâta imaginaţie, inventivitate şi sete de frumos încât internetul, acest înger şi demon al zilelor noastre, nu este un obstacol, ci doar o altă formă de cunoaştere şi comunicare", se arată într-un comunicat al BMB.

Teatrul Ţăndărică transmite online spectacole pentru copii. "Copacul cu jucării", programat marţi, de la ora 10.00

De asemenea, liceenii bucureşteni sunt invitaţi să se înscrie la un concurs de creaţie literară intitulat "Lumea de mâine", genul Fanstasy, iniţiat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Stăm acasă cu poezie, teatru și operă. Spectacolele se țin online

Stare de urgență: Iohannis a anunțat posibila plafonare a prețurilor!... Ibuprofenul în vremea pandemiei. Experții își dau „palme științifice”, iar noi, plebea, ne uităm la ei speriați și neput...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x