Antena Căutare

Stăm acasă cu poezie, teatru și operă. Spectacolele se țin online

Având în vedere că majoritatea centrelor culturale şi-au suspendat activitatea luna aceasta din cauza pandemiei, mai mulţi artişti au sărit în ajutorul celor care sunt nevoiţi să stea în acasă. Practic, îi ajută să treacă mai uşor peste această perioadă cu poezie, teatru şi operă.

Oana Pellea a ales să recite zilnic poezii pe canalul ei de youtube, pentru a-i ajuta în felul acesta pe oameni să treacă mai ușor peste epidemia de coronavirus.

,,Pentru că trăim ce trăim şi pentru că cred că un artist trebuie să facă ceea ce ştie el să facă mai bine sau ce crede că ştie să facă mai bine şi pentru ca să nu treacă tot timpul ăsta degeaba, teatrele fiind închise

M-am gândit ca în fiecare seară să vă citesc o poezie sau o pagină care îmi e mie aproape de suflet.,,spunea Oana Pellea în filmare.

Șeful ATI România, explică ce măsuri s-au luat și la ce să ne așteptăm în perioada următoare

O va face pe canalul ei de Youtube, în condiţiile în care teatrele s-au închis. Pentru prima sesiune, Oana Pellea a ales să recite Nichita Stănescu.

Vedeți în video prezentta la Observator, mai multe sugestii pe care artiștii vi le pun la dispoziție în aceste zile în care autoritățile îndeamnă ca oamenii să stea pe cât posibil în case pentru a evita îmbolnăvirea cu coronavirus.

Fata lui Vergil Chiţac spune că tatăl ei, diagnosticat cu coronavirus, este la Terapie Intensivă... Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea la Asia Express- Drumul Comorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x