Căutare Live

Cutremur în România! A depășit 3 grade pe scara Richter

A avut loc un cutremur in urma cu puțin timp. Romania s-a zguduit din nou! Potrivit INFP, cutremurul a avut o magnitudine de 3,6 și s-a produs in judetul Vrancea.

A avut loc un cutremur în urmă cu puțin timp. România s-a zguduit din nou! Potrivit INFP, cutremurul a avut o magnitudine de 3,6 și s-a produs în județul Vrancea.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 pe scara Richter a avut loc, marți, la ora 11.57, în zona Vrancea, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit seismologilor, cutremurul s-a produs, marți, la ora 11.57, în zona seismică Vrancea, și a avut magnitudinea de 3,6 pe scara Richter.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului informează că seismul s-a produs la adâncimea de 139 de kilometri.

Cutremurul a avut loc în apropierea orașelor Odobești (46 km), Nehoiu (46 km), Râmnicu Sărat (47 km), Buzău (49 km), Panciu (54 km).

Citește și: Seisme puternice au făcut victime în Filipine

Discuția revoltătoare între polițist și Alexandra: „Hai, ce vrei? Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”... FOTO Imagini terifiante. Bătute cu biciul fără milă! Fete de șase, opt și unsprezece ani agresate de propriul tată!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri