Antena Căutare

Cutremur în România! A depășit 3 grade pe scara Richter

A avut loc un cutremur in urma cu puțin timp. Romania s-a zguduit din nou! Potrivit INFP, cutremurul a avut o magnitudine de 3,6 și s-a produs in judetul Vrancea.

A avut loc un cutremur în urmă cu puțin timp. România s-a zguduit din nou! Potrivit INFP, cutremurul a avut o magnitudine de 3,6 și s-a produs în județul Vrancea.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 pe scara Richter a avut loc, marți, la ora 11.57, în zona Vrancea, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit seismologilor, cutremurul s-a produs, marți, la ora 11.57, în zona seismică Vrancea, și a avut magnitudinea de 3,6 pe scara Richter.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului informează că seismul s-a produs la adâncimea de 139 de kilometri.

Cutremurul a avut loc în apropierea orașelor Odobești (46 km), Nehoiu (46 km), Râmnicu Sărat (47 km), Buzău (49 km), Panciu (54 km).

Citește și: Seisme puternice au făcut victime în Filipine

Discuția revoltătoare între polițist și Alexandra: „Hai, ce vrei? Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”... FOTO Imagini terifiante. Bătute cu biciul fără milă! Fete de șase, opt și unsprezece ani agresate de propriul tată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x