Antena Căutare

Ce declarație frumoasă i-a făcut Miley Cyrus iubitul ei

S-au îndrăgostit, în anul 2009, când jucau împreună  în „The Last Song”. Trei ani mai târziu aveau să se logodească, însă legămîntul lor de iubire nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după logodnă.  Dragoste nărăvașă, în 2015 cântăreața Miley Cyrus se împăca cu  iubitul ei, Liam Hemsworth.

S-au îndrăgostit, în anul 2009, când jucau împreună în „The Last Song”. Trei ani mai târziu aveau să se logodească, însă legămîntul lor de iubire nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după logodnă. Dragoste nărăvașă, în 2015 cântăreața Miley Cyrus se împăca cu iubitul ei, Liam Hemsworth.

S-au logodit, din nou, în 2016, iar acum simpatica artistă i-a pregătit lui Liam cea mai drăguță urare de „La mulți ani!”.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un colaj cu fotografii cu iubitul ei, însoțit de o descriere romantică „La mulți ani celui mai bun prieten al meu din întreaga lume! Te iubesc!”.

Ce declarație frumoasă i-a făcut Miley Cyrus iubitul ei

Liam Hemsworth a împlinit 28 de ani și și-a celebrat aniversarea printr-o vacanță în Australia, alături de familie și de iubita sa, Miley Cyrus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Magda Catone, mărturisiri dureroase despre chinul prin care a trecut: „A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani... Ole! Justin Timberlake ne aduce pe 2 februarie ceva bun de tot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x