Donează sânge ACUM și mergi gratuit la UNTOLD și Neversea! București, Iași, Cluj sunt doar 3 din cele 9 orașe în care poți dona!

 

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, revine în București și în alte 8 orașe din România!

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai- 29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România, printre care și București.

Peste 100 de persoane s-au înscris astăzi pentru a dona sânge la caravana "Blood Network" din Parcul Herăstrău, iar donarea de sânge se face în intervalul orar 7,30 - 14,00, până duminică.

Caravana poate fi găsită în alte 8 orașe ale țării: Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA 2019.

CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR
TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI
IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
• TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ
ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII
SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII
• BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE
BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Donează sânge și mergi la festival!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI