Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Donează sânge ACUM și mergi gratuit la UNTOLD și Neversea! București, Iași, Cluj sunt doar 3 din cele 9 orașe în care poți dona!

În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai- 29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România.

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, revine în București și în alte 8 orașe din România!

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai- 29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România, printre care și București.

Peste 100 de persoane s-au înscris astăzi pentru a dona sânge la caravana "Blood Network" din Parcul Herăstrău, iar donarea de sânge se face în intervalul orar 7,30 - 14,00, până duminică.

Caravana poate fi găsită în alte 8 orașe ale țării: Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA 2019.

CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR
TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI
IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
• TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ
ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII
SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII
• BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE
BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Donează sânge și mergi la festival!

Recomandari