Antena Căutare

1 Martie Mărțișor. Ce prețuri sunt la mărțișoare în 2019

1 Martie Mărțișor. Ce prețuri sunt la mărțișoare în 2019. Află din articolul a1.ro, ce mărțișoare oferă românii și ce prețuri au mărțișoarele în 2019

1 Martie Mărțișor. Ce prețuri sunt la mărțișoare în 2019
1 martie | hepta.ro

1 Martie Mărțișor. Ce prețuri sunt la mărțișoare în 2019. Află din articolul a1.ro, ce mărțișoare oferă românii și ce prețuri au mărțișoarele în 2019

Primăvara e tot mai aproape. Doar trei zile ne despart de ziua de 1 martie, zi în care începe primăvara din punct de vedere calendaristic. Vremea începe să țină cu noi și pare că se încălzește. Primele raze de soare călduroase fac loc ghioceilor, zambilelor și lalelelor să înflorească.

Dacă te pregătești să mergi la cumpărat de mărțișoare pentru cei dragi, iată câte feluri de mărțișoare ai putea face sau achiziționa.

1.Mărțișoare handmade 2019

Dacă dorești să le oferi celor dragi niște mărțișoare speciale, ar trebui să încerci să faci unele. Astfel, vei știi sigur că ei se vor bucura foarte tare când primesc ceva făcut de tine. Ai putea să te înscrii la un atelier de făcut mărțișoare pentru a obține cele mai drăguțe mărțișoare. De asemenea, poți alege să cumperi mărțișoare hand made de la târguri organizate de designeri și creatori români, cum e târgul de mărțișoare ce va avea loc la Muzeul Țăranului Român din București. Prețurile mărțișoarelor handmade variază între 30 - 500 lei, depinzând de materialul din care sunt făcute, fie că alegi niște simple broșe sau fulare, pălării și genți ce pot fi oferite drept mărțișoare.

2. Mărțișoare făcute acasă

Ce ai zice de o competiție de creat mărțișoare cu cel mic? Ați putea chiar să lucrați împreună la niște mărțișoare pe care să le dăruiți rudelor dragi. Poți face mici tablouri cu peisaje de primăvară, încurajându-l pe cel mic să picteze.

3. Mărțișoare făcute manual

Niște brățări vintage făcute manual ar putea fi cadoul perfect. De asemnea, ai putea încerca să faci manual niște broșe sau accesorii pentru păr. Toate femeile din familie și prietenele tale s-ar bucura să primească asemenea mărțișoare făcute manual.

4. Mărțișoare de argint

Bijuteriile de argint sunt întotdeauna o idee bună pentru doamne și domnișoare. Bijuteriile de argint sunt bijuterii ce nu se demodează sau degradează în timp. Tocmai de aceea ar putea fi purtate mai mult, nu doar de mărțișor. Ca mărțișoare de argint ai putea alege brățări, pandantive, inele, coliere și cercei. În funcție de magazinul de bijuterii ales, prețurile pentru aceste tipuri de mărțișoare ar putea începe de la 20 lei și continua până la 500 lei sau chiar mai mult, în funcție de ce magazin și bijuterie alegi să achiziționezi.

5. Mărțișoare de aur sau placate cu aur

Acest tip de mărțișoare arată cât de mult contează pentru tine persoana căreia i le dăruiești. Mărțișoarele de aur sau cele placate cu aur reprezintă cadouri speciale ce pot fi dăruite doar persoanelor speciale. Ai putea alege dintr-o gamă variată de bijuterii de aur sau placate cu aur, de la cercei și pandantive la inele și brățări. Prețurile variază, începând de la 200 lei o pereche de cercei din aur până la 10.000 lei pentru coliere sau brățări din aur cu pietre prețioase.

6. Mărțișoare de hârtie

Semnul specific sosirii primăverii este o floare. Pentru a nu oferi o floare care se usucă și ajunge mai apoi la gunoi, ai putea să alegi să confecționezi mărțișoare din hârtie. Niște flori din hârtie creponată sunt numai bune de purtat în piept. Fie achiziționezi unele de la un târg de mărțișoare, fie alegi să le faci tu acasă, împodobindu-le cu tot ce îți dorești. Prețurile variază de la 10 lei la 40 lei.

7. Mărțișoare ceramică

Mărțișoarele din ceramică promit să dureze mai mult timp, rămânând ca amintire. Astfel, poți alege să cumperi niște broșe frumos lucrate din ceramică sau alte obiecte din ceramică ce pot fi folosite pe post de decorațiuni. Prețurile pentru mărțișoarele din ceramică variază între 30 - 100 lei.

8. Mărțișoare comestibile

Când vine vorba de dăruit mărțișoare unui număr mare de persoane, mărțișoarele comestibile sunt cea mai bună idee. O cutie cu prăjituri delicioase sau de bomboane delicate reprezintă mărțișoarele perfecte pentru colegele sau prietenele tale. Prețurile pentru mărțișoarele comestibile variază între 15 - 50 lei în funcție de bomboanele sau prăjiturile alese, dar și de cofetărie.

Sursă foto: hepta.ro

BNR Curs valutar 25 februarie. Cât se ieftinesc azi euro și dolarul... Veste uriașă pentru mii de salariați! Unul dintre cei mai mari retaileri de pe piață a anunțat majorarea salariilor cu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x